reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Monia ale numer z tą dentystką:szok: jakaś porąbana kobita czy co????
:dry:i co teraz?
ile osób planujecie zaprosić na komunię? a jaka cena biletu będzie w maju? tak ok? ( nie myśl ze się wybieram hi hi ja po prostu ciekawska jestem;-))

Doris nie pisze juz na tym wątku......zresztą duzo fajnych lasek tez dało sobie luzik i nadal mamy kontakt, wiec nie widziałam sensu by zostać tam z osobami których niezbyt lubię lub są mi obojętne;-)
Internet to super "narzędzie " do testowania ludzi.........ich uczuć , reakcji.......tak mi się wydaje......ale jak trzeba umieć kłamać bo w to brnąć????i by nikt się nie zorientował? Myślę, ze osoba która nie ma dzieci a pisze często to tak czy owak by to wyszło.......no właśnie ale lepiej późno niz wcale:tak:
Dlaczego zakładasz ze Kuba bedzie miał krzywe ząbki?

Asik cieszę się , ze miałaś udany dzionek i odpoczęłas.....a jak mąż co z chłopakami porabiał w tym czasie?

Mój dzisiaj z Tati siedział bo ja na zebranie do Wiki poleciałam.......i wchodze pytam co robiliście? a on bawilismy się klockami, ksiązeczki jej czytałam itp......a pytam za chwilke Tati "co robiliscie"? a ona ramionami wzruszyła i mówi "nić":-D

Asik a miałam zapytać macie psy? cos ostatnio napisałaś ale mi umknęło:zawstydzona/y:

Asiulka co u Was?

reklama
Witam z rana!!
Dzis ciezka nocka byla co chwile sie budzilam:crazy:.
Asik...dzieki za podpowiedz,jutro po angielskim polaze i poszukam tej ksiazki

Paula...Numer nie z tej ziemi,sama nie wiem co zrobie siedzialam wczoraj na necie i szukalam dentystow mam troszke numerow i dzis bede dzwonic,a jak nic z tego nie bedzie to zostaje polska:szok:,a ta dentystka to sie chyba z choinki urwala,to ja tego nie rozumie ona nic by nie chciala robic skoro stwierdzila ze za duzo pracy przy kingi zebach,na komunie z polski mialoby przyjechac 5 osob moj brat z narzeczona,chrzesna matka,chrzesny i babcia(tesciowa),zaproszenia wyslalam ale spodziewam sie ze nikt nie przyjedzie,bedzie dziecku przykro,chrzesny tez ma komunie swojej cory wiec wytlumaczenie ma,babka twierdzi ze boi sie latac:szok::szok::szok::szok::szok:,chrzesna cos sciemnia,no moze jedynie moj brat chociaz w lipcu slub wiec pewnie kase skladaja:confused:,a my mamy meza chrzesnika komunie 17 maja w polsce,i nie wiem co w takiej sytuacji,bilety jak by kupil teraz to koszt kolo 430 zl w obie strony na 5 dni,a w maju juz beda drozsze,ludzie tez tak dziwnie mysla skoro mozna do polski latac na komunie to dlaczego nie mozna przyleciec do irlandii,jak w sumie bilety w takiej samej cenie,a tutaj tez kryzys jest(haha)

Asiulka...jeszcze troszke i zawita wiosna wtedy wszyscy beda usmiechnieci i chetni do zycia,zdrowka zycze dla chlopcow;-)
u mnie dopiero 8,zaworze dziewczyny do szkoly i pedze nad jeziorko,odezwe sie pozniej buziaki milego dnia

Monia no przykro jak nikt nie przyjedzie:dry: w sumie przecież każdy się liczył , ze ta komunia będzie tym bardziej babcia.....:baffled: no ale fakt faktem kryzs wszędzie......mnie teraz koleżanka zapraszała do Anglii bo oni do Polski nie przyjadą bo mają wydatki.....za to inna z Portlaoise przylatuje z rodzinką i wreszcie się zobaczymy:-D:tak:w maju.

Mykam laski posprzatac bo kuzynka ma wpaść;-)po 14:00

Gdzie Was laski wywiało??????????????:szok::szok::szok::szok:żadnej przez cały dzien.....

Monia podaj mi maila swojego, Asik może Tobie tez się ta książka przyda to tez mi podaj to Wam wyślę;-):-)

Hej hej :-)ja dzisiaj u rodzicow urzedowalam ,a potem z Kuba sie uczylam i tak dzionek zlecial:tak::tak:
MONIA-i jak bylo nad jeziorem???blisko masz siebie taka atrakcje ??:-)u nas tez zawsze jest problem z biletami:dry::sorry2:bo ja bym najchetniej jezdzila co pol roku ale te bilety niby w tanich liniach ale wcale nie sa tanie:baffled:
asiulka-A to dla Ciebie:-):-):-):-):-):-):-)na lepszy humor:tak:
ASIK-super ze sie wypad udal:tak::tak:oj dobre sa takie wyjscia ,na oczyszczenie umyslu:-D:-D
PAULA-ja mam nadzieje ze bedzie mial ladne ,proste zeby:-)ale ostatnio tyle dzieci ma z tym problem:baffled:a ja taka jestem panikara tymabrdziej tutaj:-(

A u nas Kubie jakies krosty wyskoczyly na calym ciele i go swedza:baffled:mam nadzieje ze to nie jaks zakazna choroba:baffled::baffled::baffled:

Doris daj może wapno.......a jak te krostki wyglądają?:baffled: ja ostatnio jak Wiki na buzi wyskoczyły to tez net i sprawdzałam jak co wygląda u nas płonica ( czyli szkarlatyna) podobno ostatnio cos panuje:wściekła/y:i wszystkie inne choroby ale potem po masci zeszło......czyli u nas od zimna

przy płonicy takie uczulenie i język.....

Wiesz na temat zębów tez jestem przeczulona bo sam mam krzywe zresztą mój A. tez.........więc nam dentystka powiedziała ze moje córy tez moga miec bo to w jakis tam sposób dziedziczne jest:-( i cóz wczesnie trzeba reagować....dowiedz sie za wczasu ci i jak, na wszelki wypadek......ale pewnie problemu nie bedzie;-)

Byłam dzis w aptece zapytać o moja szczepionke.......mam tam dryndnąc i sie dowiem ile kosztuje ale ok 250 zł na pewno:sorry2:
Do tego tak mnie grdło napierdziela ze szko.....więc albo zapalnie gardła albo angina......( choć czopów ronych za duzo nie mam:dry:) a do dr nie mam jak isc bo rano przyjmuje mój A. rano pracuje, wiec nie mam co z młodą zrobić:wściekła/y: wiec miło zagdałam pania farmaceutkę i mi ten antybiotyk miejścowy bez recepty sprzedła:-):tak:( bioparox) i sie bde kurowac dalej :-D

Mykam bo czekam na tesciów mieli przyjechać......

Czesc drogie kolezanki:-)ja ty przygotowana na dlugie czytanie bylam a tutaj cicho:szok::szok::szok::-:)-:)-(
Paula-na szczescie to nie jest nic takiego,bo dzisiaj nic wiecej mu sie nie pojawilo:-)moze go cos uczulilo:tak:a z ta szkarlatyna to wlasnie slyszalam ze w polsce panuje:tak:moja kolezanki corka wlasnie miala i mojej kuzynki syn tez:szok:ja tez myslalam jakis czas temu ze Kuba ma,bo mial wszystkie objawy oprocz tego czerwonego jezyka:-(ale jak tutaj poszlam do lekarza to oczewiscie stwierdzil ze to jakis wirus i co dal? paracetamol:-D:-D:-Doj tutaj firmy farmaceutyczne zbijaja kase na tym paracetamolu-srodek na wszystko:-D:-D
Oj wspolczuje bolu gardla:baffled:tez tego nie lubie:-(no i pokrzytczec nie mozna:-D:-D
A za ta szczepionke tyle kasy:szok::szok::szok:ona jest na recepte??
A ja bylam dzisiaj w szkole na wywiadowce u Kuby-mozna tak to nazwac:baffled:no i Kuba byl bardzo chwalony przez pania,powiedziala ze jak na drugi jego jezyk to idzie mu bardzo dobrze i mowienie i czytanie:-)pokazala mi jakas tabelke z punktami za nauke i mial same 9 i 10,a niektore dzieci mialy nawet 5 punktow:szok::szok:wiec wyszlam z tamtad przepelniona duma:-)spytala sie mnie czy chce zeby przyjechala jakas kobieta z Education center sparwdzic jego poziom i w razie jakby sobie nie radzil ,to by otrzymal od nich jakiies dodatkowe zajecia,ale Ona powiedziala ze jak na razie Kuba sobie bardzo dobrze radzi:tak::tak: oj mam nadzieje ze tak mu pozostanie caly czas

reklama
Doris oj ja tez zdziwiona ze dziewczyny nie zaglądają:dry:
Dobrze ze u Kuby to nic groźnego.....:-)
Tam kasę na paracetamolu a w Polsce na antybiotykach:wściekła/y:robia firmy farmaceutyczne:baffled:
No na receptę ta moja szczepionka i płatna 100% czeka się na nią 4 tyg.
nazywa sie Staloral 300.......i troche się wkurzyłam bo w necie nie znalazłam prawie nic na jej temat i mam dylemat co zrobić:sorry2:
Brawo dla Kuby:tak::tak::tak: super ze sobie tak świetnie radzi......u mnie było zebranie ale takie ogólne.......wiem tyle ze bedą przeprowadzane padania na dysleksję i ta zaburzoną lateralizację......która Wiki ma.....:-(zobaczymy 3 marca mają być.:baffled:

Do góry