reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Doris...mnie tez moja starsza corka poprawia i mowi mi mama nie wyglupiaj sie nie tak sie to mowi haha:baffled:,ja siedzac w domu zalogowalam sie nawet na stronke (e-ang) i czasem cos tam sobie grzebie z tym angielskim,ale jestem pewna ze jakbym miala nacodzien kontakt z kims kto gada caly czas po angielsku,to pewnie nie bylo by klopotu z dogadaniem sie i szybciej czlowiek lapie;-),ja dzis pojechalam do przychodni bo potrzebowalam papierek podbity od pana doktora i byla w rejestracji jakas starsza kobitka ,nie rozumialam nic co do mnie mowila,dogadalam sie z jakas mloda dziewczyna,kazdy inaczej akcentuje:no:.
moje dziecko chore,gardlo boli,glowa boli goraczki na szczescie nie ma,ale dopiero usnela,az sie boje co bedzie rano.
Dobrej nocki zycze:-)

reklama
Monia , Doris- mądrale z tych dzieci, moja mnie też poprawia jak bajki czytamy, ona już też śmiga jak nie wiem ale ja bardzo się z tego cieszę bo ja niestety nie miałam takiej szansy i dopiero na "stare lata" trzeba było ang się uczyć:-), a one mają to tak naturalnie od małego:tak:
My już relaks, dzieciaczki śpią, mamy czas dla siebie...
Dobrej nocki życzę...

No właśnie im będzie lepiej,bo nawet jak się tego angielskiego nauczysz,to akcentu nigdy:no:a Oni już się uczą z tym:-)
MONIA-jak ja przyjechałam do Anglii,umiałam trochę za to mój J nic,a teraz On lepiej odemnie gada:-(a dletego że pracuje wśród Anglików już tyle czasu:tak:więc Cię kochana rozumien:tak::tak::tak:ja też mam problem się dogadać ze straszymi osobami:baffled::baffled:bardzo,ale to bardzo niewyrażnie mówią:baffled:

Ja teą uciekam do łóżeczka ,pa pa

Witam w kolejny dzionek,co do pytanoia czy chłopczyk czy dziewczyka to napewno chcielibyśmy chlopca,ale to sie okarze bo juz dwie moje córy mialy nimi byc.
Miłego dnia Wam życzę:-)

Witam!:-)
No i dopadlo nas chorobsko,Patrycja dzis zostala w domu,zlapal ja kaszel taki paskudny w nocy tak koncertowala :szok:,biedna malo co spala,goraczki nie ma,postawilam jej rano banki,do lekarza dzwonilam ale wizyta dopiero na czwartek,oni calkiem oszaleli z takimi terminami do lekarza rodzinnego,a narazie kurujemy sie domowymi sposobami.
Piwonia...u nas tez kazda jedna miala byc chlopczykiem,a tu sa trzy dziewuszki,brat meza ma jedna core a siostra trzech synow:happy:.

Asiulka u Ciebie lepiej u mnie za to mój mnie wkurzył i mam go dosyć:angry:

Moja młodsza mnie wykończy nie chce brać zinatu ( bo to ohydztwo ja wiem:dry:) ale musi i żaden sposób na nią nie działa :crazy: pluje ile wejdzie:baffled:
Wiki tez teraz tydz. mam oczy zakraplać i jest nie lepsza......ciągle zamyka i mi kropla na rzęsach zostaje:wściekła/y::dry:

Monia to tez zdrówka dla Patrycji:tak: ja się boje ze się Wiki zarazi od Tatiany, która kaszle koszmarnie i cały czas latam za nią i ja opłukuje po plecach:baffled:
No to byle w czwartek się okazało ze to nic groźnego kciuki trzymam
a jakie to domowe sposoby na kurowanie?

Asik a Ty gdzie zniknęłaś???????:dry: wpadnij na chwilkę choc...... i napisz co u Was?

Piwonia a kiedy się na jakieś usg szykujesz?:-)

Doris dzięki za stronkę...........zaraz zerknę co tam ciekawego jakie łamigłówki dla dzieciaków:tak:

A właśnie laski jak gadacie w domu? po angielsku? polsku? czy tak i tak?;-)

Miałam coś jeszcze napisać ale nie pamiętam........sorrki

Mykam szukać karty.....od cyfry + Tati z dekodera wyjęła i znaleźć nie możemy:(

DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Hej hej:-):-)Słyszałyście o tych ośmioraczkach co się urodziły w USA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jejku jak ta kobitka sobie poradzi z 6 chłopakami i 2 dziewczynkami:-D:-D
Do mojego Kuby dzisiaj po szkole przyszli koledzy ,nawet Kuba nie zdążył obiadu zjeść i już byli,oczewiście głodni:wściekła/y:i pół lodówki mi zjedli:szok::szok::szok:
Nie rozumiem tylko rodziców jak można dzieci na dwór puścic bez obiadu:no:I Ci chłopcy blisko nie miaszkają i mam teraz pogadankę z Kubą dlaczego Oni mogą tak daleko chodzić a On nawet za bramę nie może wyiść:baffled::baffled::baffled::baffled:

Oj powiem wam,że inaczej tutaj Oni swoje dzieci chowają:sorry::sorry:

A Kube dzisiaj brzuch bolał i niedawno wymiotował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ASIULKA-no to super ,że już się odbraziłaś:-D:-D:-D

A co tam u reszty????Cicho coś tutaj ostatnio:-(

Witam,mój starszy synek Jakub urodził się 9 lutego 2002r.Jest wspaniałym synkiem oraz bratem,uczęszcza do zerówki,także od września ciężka przeprawa szkolna go czeka,ale trzymamy kciuki oby dobrze mu poszło od samego począdku.Pozdrawiam serdecznie.:-)

reklama
Do góry