Piwonia co to za czarna wstążka? :-(i jak jest jakaś poprawa???biegunkę ma dalej?
Monia co Wy kobitki z tymi nockami???

Monia a denerwujesz się może czymś..........masz jakies stresy? może to to........i wtedy leki na uspokojenie pomogą......
Oby Karola się nie rozchorowała :-(u mnie leki kaszelek miały........ale katar mają bleeeee i gardła tez piękne

Miłej nauki

Na razie nie daje rady klamce;-)
Doris wczoraj pytałam kolezanki.......mówi ze zele bardziej trwałe niz jedwabne.......te drugie to ponoć bardziej do uszkodzonej płytki jak się złami to bym się super skleja........tak mi kumpela powiedziała
As ja tez raczej jak już coś to bym bańki wolała postawić....( no albo babcia)
Na co Kuba ma alergię?
Ja właśnie mam zacząc odczulanie......storalem 300 ale nic o tym leku w sumie w necie nie znalzłam......kupiłam to dziadostwo za prwie 300zł

:-(ciekawe na ile strczy

sepsa zapalenie opon

ale przeszłas z Klaudia:-(
U mnie bioaron c tez nie dawał efektu......teraz Wiki od wrzesnia na basen chodzi dwa razy w tyg. i od tej pory jest oki......no jakies małe infekcje się zdrzały ale bez antybiotyku sie udwało.....oby i teraz tez
Dzagud WITAJ!!!!!!!!! i wskakuj na główny watek........

Weronika i Madzia sliczne!!!!!!!!!!!Ja tez jestem mamą dwóch dziewczyn.....i to z tych samych roczników;-)oczywiście dopiszę Cie do Tabelki:-)
wpadnij i napisz coś więcej o Was