Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widziałam ją już wcześniej. Nie znałam Krupki, nie pisałam...Ale i tak łzy same cisną sie do oczu...Dwójka maluchów straciła mamę...ukochaną mamę wtedy, kiedy jej tak bardzo potrzebują (*)(*)(*)
zmeczona...
pogoda niedopisała niestety...
piątek rano było pięknie, a jak zaczęli przyjeżdżać goście to totalna ulewa przyszła, ale i tak urodzinki sie udały
wiola najlepszego dla syneczka!!!niech mu sie wszystko w życiu uda i niech zawsze będzie uśmiechnięty i szczęśliwy!!!
co od pogody to a juz sie nie wypowiadam.......mieszkamy blisko siebie wiec mamy to samo zapewne
moi w szkole!
sernik na zimno zrobiłam bo truskawek pare mi zostało;-)
i zasiadłam z kawką!!
za parenaście dni...wakacje aż trudno uwierzyć!!
nie mogę się odnaleźć od poniedziałku, cały czas coś załatwiam :-)
w poniedziałek dentysta z Wiktorem (musieliśmy jedynkę odbudować, bo się piłce poświecał)
wtorek auto sprzedawałam, 3 h siedzieliśmy, ale fajni ludzie byli i sie szybko dogadalismy, wesoło było :-)
Wiola super torcik,
i fajnie że udało się sprzedać auto.
Atfk-Kaja ślicznie wyglądała w dniu komunii.
A ja nadal na zwolnieniu siedzę,mam już szczerze dość.
No ale co mogę na to poradzić,nic.
Mam tylko cichą nadzieję ,
że ta ręka szybko dojdzie do siebie bo mam dość.
Wczoraj byłam z Emilka klasą na wycieczce,
w fabryce porcelany w ćmielowie.
Wrócił zadowolony.
Dziś w nocy niestety dostał gorączki,
poranna wizyta u lekarza pokazała niestety anginę,
więc sobie siedzimy w domciu oboje.