reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dokładnie, aby nie padało!!!

A średnia mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po jego myśli...wział sie do pracy, to trzeba przyznać, ale pewnie jeszcze pare sprawdzianów wpadnie, więc musi sie uczyć i uczyć, z dwóch przedmiotów będzie odpowiadał...bo ocena między 4+ a 5.

ATFK tak mała komunia, zaskoczyli nas wszyscy, ze tak sie hurtem zjawią, długi weekend u nas spędzą...ja sie troche cieszę, a troche boję, nie wiem czy jestem gotowa na takie spotkanie... u szwagra doła złapałam

reklama
wami fakt nie możemy narzekać:-D!!!cudne dzieciaczki!!
wiola a co Ty kochana..
mam nadzieje ze dasz rade...boisz sie pytań czy co?

nie pytań sie nie boję, bo nikt nie pyta...
jakoś tak nie zawsze w wiekszym gronie mogę sie odnaleźć...pozmieniało mi się, zawsze gaduła ze mnie była, a tu czasem jakby mi usta zasznurowali
pogadam, a pozniej uciekam gdzies na bok, jakos nie moge usiedziec gdy wszyscy głośno żartują...

ehhh no to na pewno nie jest łatwe dla Ciebie:-(
mam nadzieję ,że nie będzie to dla Ciebie męczarnia...bo to w sumie maskara źle czuć sie we własnym domu.
trzymam kciuki:happy:
ja biore sie za doprowadzanie kuchni do porządku :happy:
pozdrawiam cieplutko!!
jak mi sie uda to jutro zajrze a jakby nie...to po niedzieli jak już będzie po!!
trzymajcie kciuki za moją pchełkę...

reklama
Lipa :-( Az mi sie nie chce pisać. Ludzie chcieliby za darmo. Ogladają, jakby to było nowe auto. Zeszłam z ceny 2000 zł, bo chcę szybko sprzedać, a ludzie i tak wybrzydzają. I chcą zejsć dodatkowe 2000, czyli kupić zarejestrowany, naprawiony w cenie takiego sprowadzonego z Niemiec. Same opłaty to 2000 zł. No trudno, dalej szukam chetnego. Wiem ile wpakowałam pieniędzy w naprawę, znam moje auto i poczekam, aż ktoś je doceni...Z ceny zejść nie zejdę, bo i tak sprzedam go za połowę tego ile mnie kosztował. Wiem, ze auta tracą na wartości, ale bez przesady.

ATFK chyba odsypia? :-) mam nadzieję, ze pogoda sie udała.
Ja wczoraj byłam z chłopcami na turnieju i grali w deszcz. zmarzliśmy i ratowaliśmy sie w przerwach gorącą czekoladą z automatu (ale smakowała :-))

Do góry