Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam trudne zadanie
Zawsze na urodziny chłopaków robię tort sama, i oto moje zadanie. Na szczęście inspiracji w necie od groma, wiec mam nadzieję, że coś mi wyjdzie. Przykład poniżej
:-) witam sie i ja!!!
my po gościnnej komunii i teraz wielkimi krokami zbliza sie nasza:-) i modle się oby pogoda dopisała
dzis ostatnia próba;-) wiola podziwiam za te torty !super pomysł:-)
nie podziwiaj, bo jeszcze nie ma czego, zwykły tort ozdobiony tak, ale boisko to juz wyzwanie, zobaczymy jak wyjdzie, na razie muszę amówić materiały na allegro, bo w sklepach spozywczych nie ma :-(
ponoć za tydzien ma nie padac, ale za ciepło to nie będzie :-(
witam
zapomniałam o tych zdjeciach :-(((
nawet aparatem nie zrobiłam, tylko telefonem, ale postaram sie umieścic, chociaż teraz już znowu troszkę zarosła, ale i tak widać różnicę ;-)
Własnie będe zamawiać zaraz na allegro akcesoria do tego torta, rewelacyjne rzeczy można znaleźć, szkoda, ze wcześniej się w to nie bawiłam.