reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

to jeszcze lepiej, będzie mega zjazd rodzinny
lubię takie :-)
czasem myślę sobie patrzac na znajomych, ze ludzie nie doceniają tego co mają, a powinni
ja uciekam, bo pracy sporo i zaczynam sie niewyrabiać :-(
musisz mi podać przepis na te tartę ze szpinakiem, bo brzmi smakowicie, a jakis czas juz sie zbieram, żeby jakąs tartę zrobić...tylko weny brak, wiec Twój pomysł mnie zainspirował :-)

reklama
jak zrobię -bo to pierwszy raz i bedzie smakowała to jutro Ci napsze!!
pracuj pracuj!!
pozdrawiam
:-)

Muszę wybrac nowy telefon, jeden dotykowy mam i wystarczy, może któraż z Was ma poniższe modele?
samsung ch@t 357
nokia 206
nokia asha 302?

Będe wdzieczna za opinię.

witam sie w biegu!
mam dziś mężusia w domku bo ma wolne wiec na neta czasu brak;-)!
wiola ja z telefonem raczej nie pomogę,mam do jesieni stary zastepczy od przyjaciółki bo mój padł - sama dotykowych nie znoszę:-(.wizualnie podoba mi sie ta nokia z cała klawiaturą;-)!i jak na jeiesn bede brała to sie zastanowię nad takim modelem!osobiście lubie marki Nokia- poki co niezawodne w naszej rodzinie i te starsze i nowsze modele!z innymi róznie;-)

zmykam na dzis!
jutro sie melduje!!

Ja mam dotykowy. Ale nie gram na telefonie, muzyki słucham rzadko. Zdjecia tylko robię i flimiki kręcę. Drugi do pracy ma dzwonić i pisać sms-y, a do tego bateria ma ługo trzymać. Z bardzo dłuuugieejjjjj listy wybrałam te trzy, nokia bije ponoć na głowę z baterią. Ale wolę się upewnic. Z opini na necie wyczytałam, że nokia 206 potrafi czuwać miesiac. Myślę więc dalej. Do jutra.

Cześć kobietki.

Wiola ja z tel,nie pomogę bo mam dotykowy Sony Xperia J,
mój mężuś ma od roku sony ericson Hazel j20,
i jest bardzo zadowolony,bateria trzyma mu ok 10 dni,jak do tej pory.
Jest rozsuwany.Coś takiego .
NOWY Sony Ericsson Hazel J20i SE BEZ SIMLOCKA GW24 (3240420710) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pogoda się ladna zrobiła
więc po pracy na dworze spędzamy czas.
Po niedzielnej komuni super,tylko było bardzo zimno,
"komunistka "z prezentów zadowolona,a to najważniejsze.
Jedzenie pyszne,brakło mi skóry na brzuchu żeby zjeść więcej
laugh.gif
laugh.gif

A ja od dziś jestem na zwolnieniu.
Na razie do niedzieli,
a w poniedziałek neurolog zadecyduje co dalej
confused8gj.gif

Miłego popołudnia.

dzień dobry!słonko aż miło:tak::tak::tak:

asiulka bidulko a coś Ty nam zachorzała???:-(
zdrówka!!!
wiola trudno sie faktycznie zdecydować z tymi telefonami!jak cos wybierzesz to daj znać!
co do tarty którą robiłam to cos bardzo podobnego:
KuchAsia: Tarta z mięsem mielonym i szpinakiem
dodałam jeszcze kukurydze a nie dawałam pieczarek:-)!
pychota!!osobiście jak robiłam wcześniej sama spod to według mnie lepszy ale z ciastem francuskim jak wiadomo połowa mniej roboty:-) czyli dla leniwych jak znalazł:-D

kawka?herbatka?

reklama
herbatka i drugie śniadanie :-)

dzieki za przepis, spróbuję

padło na htc albo nokię asha, w zależności co bedzie zobaczymy, teraz mam starą nokie E52 i nie zmieniałabym jej, gdybym nie musiała.

Do góry