reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzien dobry!
jak po weekendzie?
u nas nudnawo :baffled:męzuś miał 2 popołudniowe służby wiec sami byliśmy, trochę pokursowalismy na rowerach , pół niedzieli Filip spędził na nauce:no: i tak zleciało.
dziś sie ochłodziło:dry: mam nadzieje to przejściowe i na komunię bedzie ciepełko:happy2:!
teraz w niedziele mamy komunie u syna naszych przyjaciół wiec weekend będzie zapełniony;-) już z góry!

wiola mam nadzieję,że Twój Filip juz oki!!ehh ze tez sie jakieś dziadostwo musi przyplątać!dobrze,ze na Wojciecha pojechaliście- tez mam zaufanie do tego szpitala i opieki jaką tam można znaleźć- niestety miałam okazję juz 2 razy sie przekonać o tym- nasz szpital w choszcznie nie nadaje sie do niczego:sorry2:!!
zdrówka!

kawkę robie...

reklama
Masz racje, Wojciecha jest ok. Bardzo zmienił sie ten szpital na przełomie lat (ja sama w nim leżałam). A odkąd jest młodsza kadra to tym bardziej moje zaufanie do nich wzrosło. Filip ok, zero dolegliwosci. Odstawiamy słodkości.Przynajmniej sie postaramy :-)

Weekend zlecial potwornie szybko. W sobotę wybrałam sie na małe zakupy, obiad i spacer. Koniec. Filip u cioci, z wujkiem na rybach byli, Wiktor na urodzinach u kolegi. Obaj zadowoleni. te urodziny kolegi cieszą mnie bardzo, bo coraz rzadziej słyszę, ze chcą wrócić do starej szkoły, sytuacja poprawiła sie rewelacyjnie po rozpoczęciu treningów piłki.
Niedziela na sportowo, chłopcy byli na turnieju Deichmanna. Walczyli dzielnie. a rodzice kibicowali :-)
Troche kwiatków rozsadziłam, ale burza przyszła, wiec na rower nie wsiadłam.
A przydało by mi sie. Zauważyła, że ostatnio zaczęły mnie męczyc wzdęcia. rano brzuch ok, a wieczorem balon :-( Szukam przyczyny i nic mi do głowy nie przychodzi, macie jakis pomysł?

wiola :-)witaj!!!!:-D
super ,ze u Fifiego oki!dobrze ze to była chwilowa niedyspozycja :tak:!
co do tych wzdęc to powiem Ci ze ja tez mam co jakis czas tak... jak pojem czegfos "innego' to wiadomo z jakiego powodu ale zdarza sie ze tak po prostu mnie dopada- myslę ze to wina którejś z przypraw- jeszcze nie wyczaiłam której!
łykam "ulgix" przez 2-3 dni i jest oki!
my tez w piątek byliśmy na turnieju u naszego Filipa:-D ale zmokliśmy:wściekła/y: :baffled:. Syncio zachwycony bo w ostatnim meczu stał na bramce i zadnego gole nie wpuścił, 3 wybronił;-) wiec od piątku o niczym innym nie gada jak to że on chce byc bramkarzem:-D

mój Wiktor zdecerwował sie na bramkarza i chce go zastapić, wiec u nas ten sam temat na tapecie :-)
No proszę u Was lało, a u nas słoneczko, dopiero wieczorem pogoda sie psuła, wiało i zimno było, a poxniej to już lało
denerwują mnie te wzdecia i muszę znaleźć przyczynę, a ugix zaraz wypróbuję, bo ubrać się nie mam w co, jak w ciaży wyglądam po południu

ja ten ulgix sprawdziłam na sobie wiec moge polecic!
no nasza "drużyna" to taka z łapanki hihih nie trenują razem typowo a jedynie pod blokiem, potem na turnieje jeżdżą gminne i jakos sobie radzą:-D wiec radoche maja ogromna!!!
Filip ostatnio przez kilka m-cy zapuszcza włosy, teraz cos przebąkuje o fryzjerze wiec czeka nas rewolucja..a tak mi sie podoba w tych dłuższych:tak:

moi tez zapuscili i na razie nie ścinają, ale na meczu widzialam chłopców z włosami do ramion...
oczywiście wszystko na wzór zagranicznych piłkarzy

super, ze chłopaki dają radę, u nas trener łączy chlopaków z dwóch miejscowości, wiec znają sie pól na pół, dzisiaj maż zawozi naszych do drugich, aby sie poznali, bo na meczu widać, ze każda miejscowość trzyma sie raczej razem...muszą sie poznać

o widzisz..u nas raczej nie ma w otoczeniu Filipa mody na dłuższe włosy, ani w szkole ani w otoczeniu ale fakt na tych turniejach są tacy z mega długimi;-)!filipowi kupiliśmy taka opaskę na włosy jak siatkarze noszą żeby na oczy nie wpadały:-)!nie wiem czy faktycznie zetnie...po cichu licze ze nie ;-) ale zaakceptuję decyzje:-) bo póki co sie waha!
fajnie, niech kopia piłę!!i kondycja i zawsze to dla zdrowia!!

jabłka na mus wstawiłam..bo jakies nijakie kupilismy i do jedzenia nie bardzo smaczne:happy2:

a ja własnie za kierowcę będę robić
okazało sie, ze to ja zawiozę chłopaków na trening do drugiej miejscowosci...już sie rodzice dogadali i zadzwonili z prośbą...
oczywiscie miejsce jest i nie odmawiam, lubię taką sąsiedzka współpracę ;-)

dzień dobry!!
witam sie kolejnego poranka z kawusią :-)
szkraby dziś długo w szkole bo aż do 15:eek:, a potem wieczorem próba komunijna i tak sie zapowiadają plany na najbliższe 10dzionków;-)

wiola najważniejsze ,że jest taka forma rekreacji dla dzieciaków!a przy okazji i rodzice sie zintegrują z czasem:-D

mój Filip ku ogromnej ale nie pokazanej radości mamusi:tak: zrezygnował z obcinania włosów:-D

reklama
A ja własnie odebrałam telefon od klienta...
Nie odbierze towaru, bo syn miał to zrobić. Ale przełożyliśmy, bo trafił do szpitala. I własnie mi powiedział, ze syn jego zmarł. :-(

Do góry