reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
no własnie ta aura wszystko psuje..:shocked2:
jutro ma byc w miare a w piątek deszcz:wściekła/y:, w sobote i niedz znośnie , bez deszczu ale do ciepełka daleko..
ehh
innego pomyslu nie mam, a chcemy cos dzieciaczkom wymyslić:sorry2:

ja chciałam nad morze pojechać, ale chyba będzie wiało
też myślę i myślę i cieżko mi coś wymyślić, a wyjechałabym gdzieś na chwilkę...tak chociaż na dwa dni...dlatego tez nad Poznaniem sie poważnie zastanawiam...na Malcie tez mi sie kiedyś bardzo podobało!!!

my co roku w majówkę jednodniowy wypad nad morze..Miedzyzdroje ;-) ale w tamtym roku tak zmarzliśmy :szok:ze w tym dogłębniej doglądam pogody:-D!
myslę,ze Poznan fajnym planem moze sie okazać:tak:!
właśnie malta, Zoo i ogólnie
szukam w necie..ale bez celu:blink:

pewnie wiola ze warto sie wyrwać..odsapnąć!!może sie jednak namyślisz:-D

wszystko od chłopaków zalezy...ich muszę namówić
ale działam w tym temacie...malymi kroczkami przekonuję...
w niedzielę moi chłopcy w turnieju grali..juz wiem dlaczego podpisywałam kodeks etyki rodzica kibica
nie da sie stać spokojnie i nie zdzierac gardła, wszak wsparcie rodziców musi być

heheheh kodeks etyki rodzica kibica :-):-D:-D a to dobre!!!

nasze szkraby póki co nie wiedzą..maja mieć niespodziankę :-) majówkową!

no to nieźle, laba na dłuższą metę;-) moi niestety w szkole i to do 15 wiec dluugo!
ja właśnie pozszywałam wózek dla lalek bo sie rozwalił;-), obiadek zrobiłam i zaraz zmykam po dzieci!!
pozdrawiam i życze udanego majowego weekendu!!
i do zobaczenia po:-D

reklama
witam sie z prawie słonecznego miasta :-)
wczoraj pogoda była piekna, aż sie przypiekłam na buzi...
pies obciety :-)
jestem strasznie z siebie dumna
ale tak sie zaaferowałam maszynką, ze zapomniałam jej zrobić zdjecia przed strzyżeniem :-(
5 h pracowałam, ale z efektu jestem zadowolona :-)
jak sie dopcham do PC w domu to wkleję zdjecie :-)
ten tydzien tak szybko mija, że zapomniałam kompletnie o sprawdzianach, które mają chłopcy w nastepnym tygodniu, tak wiec pora wziaść sie do pracy i troszke sie z nimi pouczyć...
ale to jutro, bo dzisiaj mam dyżur w pracy, wiec dyżuruje :-)

Do góry