reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
sama nie wiem, jakoś tak...
martwię się

właśnie zamówiłam maszynkę do strzyżenia psa i sama będę strzyc moje bydlę
dwa strzyzenia w salonie i maszynka mi sie zwróci
zobaczymy jak mi pojdzie :-)

dzien dobry!!
jakoś w tym tygodniu nie możemy sie spotkać..mijamy sie ;-)
ja zaraz jade mężusia zawieżc do pracy , zrobie małe zakupy i szkraby wrócą!
Filip ma dziś turniej wiec go nie bedzie do wieczora wiec my z Kajulką cos musimy sobie wymyślić!
ponoć burze mogą być...

wiola no pewnie że sie zwróci!jak podołasz to nie ma sie nad czym zastanawiać!
a jak dziś samopoczucie??
nieraz takie dni sa ,że nisi człowieka bez powodu!!
mam nadzieję ze minie!

tak, mijamy się :-)
dzisiaj już troszkę lepiej...
moi chlopcy w niedziele mają turniej, wiec będziemy kursować
a jutro chcialam parę roslin dokupic do ogrodu, ale zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, bo własnie też o tych burzach słyszałam
dzisiaj tez niby 16 stopni zapowiadają, a piękne słońce świeci, za to na jutro burze, wiec z sadzenia może nic nie wyjść
jednak co pogoda to inna wizja, przed chwilą sprawdzałam na jednej i ma lać, a na drugiej, ze burze w nocy, a w dzien może być lekki deszczyk i to przelotny
zamowilam wczoraj te maszynkę i juz sie doczekać nie mogę...sama sie z siebie śmieję i ciekawa jestem jak mi wyjdzie
mąż dopinguje, twierdzi, ze w razie potrzeby pomoże...na pewno śmiesznie będzie
pamietam jak ją kiedyś chciałam wykąpać, upychałam prawie godzinę 50 kg bydlę do brodzika, a ona ani rusz
ani kiełbaska, ani prośba, ani groźba nie działały
a jak weszła to wyjść nie chciała tak sie jej spodobało ;-)

hej!!
jak po weekendzie?
dziś składałam papiery do pracy;-)wiec dzien zleciał ale jutro..melduje sie z rana z kawką!!

witam się!!
kawka??
czy już na majówke wyjechałyście??

as w takim razie podwójne życzonka wszystkiego co najlepsze!!!!zdrówka i uśmiechu!!dla Was obu :-D

As sto lat sto lat niech żyją nam dwie piękne damy!!!

Ja w pracy, ale koniec miesiaca mam, więc nie wiem w co ręce wsadzic.
2 też pracuję, wiec w gotowości w miarę możliwości będę.
ATFK trzymam kciuki za prace. Mam nadzieję, ze sie uda.
My jesteśmy na tym samym etapie z meżem. Jedno się konczy, trzeba drugie zaczac.

Wczoraj przyszla maszynka, wiec jutro będzie wielkie strzyżenie. Szkoda tylko, ze zimno na majówkę będzie. Ale moze w domu troche generalnych porzadków zrobię, bo weekend w ogrodzie działałam i w domu już dokładnie nie sprzatałam. Czasu mało :-(

reklama
hej wiola a już myślałam :-( ,że Cie nie ma...;-)
współczuje mlynu w pracy..ehh
a to strzyżenia to będzie nie lada wyzwanie hihih może sie pochwalisz efektami:-)

co do pracy..papiery złożyłam i czekam;-)

majówka..za pasem ale tak jak piszesz pogoda raczej nie bardzo, chcemy do Poznania do Zoo jechac ale nie wiem...śledze pogode i rozmyślamy

Do góry