reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Hello

A laski masakra:-:)-(

Armagedon zdrowotny,jak nigdy.....
w niedziele jak byłam na komunii
zdrętwiały mi dwa palce u prawej ręki,
myślałam że sobie ucisnęłam bo tak siedziałam na ręce,
ale w poniedziałek mi nie przeszło nic
a do tego dostałam jakiegoś
dziwnego niedowładu połowy prawej dłoni,
z bólem do łokcia jak chciałam wyprostować dwa palce
ale jakoś poszłam do pracy,i wytrzymałam 8 godzin,
we wtorek wytrzymałam tylko 4 zwolniłam się,
i poszłam do lekarza rodzinnego,
okazało się że to neurologiczne
dostałam skierowanie do neurologa na cito
i wczoraj o 12.30 miałam wizytę,...
mam porażenie nerwu łokciowego
shocked.gif

dostałam leki,zastrzyki,i rehabilitację na pilne
Dzisiaj byłam sie zapisać na rehabilitację,
zaczynam od poniedziałku,mam zwolnienie do niedzieli,
w poniedziałek kolejna wizyta
i raczej w przyszłym tygodniu też mnie nie bedzie w pracy.
W aptece za 3 leki, w tym zastrzyki zapłaciłam prawie 250zł.
shocked.gif

dzień dobry!!juz prawie weekendzik:-)!!!
pogoda jakas dziwna..czy u Was tez tak wieje????:szok: u nas juz 3 dzien- niby cieplutko ale wiatr taki mega silny ze ujść trudna:dry:

asiulka oj bidulko...ale Cie dopadło:szok:!!zdrowiej szybko!!!i skutecznie!!koszty przerażające :-(
wiola ja czytam ostatnią cześć Greya;-) bo w styczniu zaczęłam i tak jakoś sie ciągnie..:-p

i nas wczoraj jedna z ostatnich prób komunijnych i spotkanie indywidualne rodziców i dziecka z proboszczem..modlitw Kają popytał, przećwiczył spowiedź i pogadał sobie z nią;-) wiec teraz w sumie to juz tylko generalka i czekac !
ten tydzień zapowiada sie pracowicie...
Filip dzis ma pr klasowa z anglika:happy:
co dobrego?

Greya też pochłonęłam szybko, zwłaszcza, ze jak go czyta lam to jeszcze byłam na urlopie :-)
Dobrze sie czyta, a ja lubię czytać, bo wtedy nie myślę, tylko w inny świat sie przenoszę.

Pracowicie teraz wygląda Twój dzień, a tydzień przed pwnie będziesz miała pełne rece roboty. Gości dużo będzie?

wiola ja pierwsze 2 części to tez niemal "pożarłam" :-D a ta trzecia jakoś nie mogłam sie porządnie zebrać;-)
komunia Kajeczki za 9 dni wiec doba będzie teraz za krótka..hihih
co do gości to w sumie będzie nas 34 osoby;-) ale jak juz pisałam moja rodzinka liczna :tak::tak::tak: więc sie nazbiera;-)!
oby tylko pogoda była łaskawa

u nas też mniej wiecej tyle było, mialo być ponad 40, ale okazało sie, ze wszystkie dzieci w rodzinie miały komunię tego samego dnia, różnica 1,5 h miedzy godzinami. A odlegości 100-150 km. Więc sie podzielili. u mnie mężuś ma dużą rodzinę. :-)

teraz w niedziele mamy komunie u syna naszych przyjaciół i wczoraj wpadłam do księgarni i zamiast bombonierki jako dodatek kupiłam mu ksiażkę :-D..o idolu większości małych panów tj. o Messi i myślę ze będzie zadowolony:tak:
dzis Kajulka idzie na urodziny do kolezanki a Filip ma turniej a my...lecimy do rodziców porządkować taras na wypadek brzydkiej pogody na komunie Kai!cała uroczystość będzie u moich rodziców bowiem oni mają domek z ogrodem i tak będzie wygodniej;-).generalnie mamy wynajete namioty i plan jest na obiad w plenerze tak jak u Filipa no ale trzeba miec ewentualność jakby ulewy nastały

reklama
Do góry