reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzień dobry!!!
wczoraj słono...dzisiaj chmury..az trudno uwierzyć ze za parę tyg lato:sorry:
mężus pojechał dzis na 9, szkraby w szkole a ja z kawką zasiadam!

wiola to Ci piłkarz:-D:-D:-D!!!
z autem sie udało wiec trochę masz z głowy!
asiulka kurcze to zdrówka dla małego:happy:!cholerne choróbska!!!
no i dla Ciebie oczywiscie tez!!
kurujcie sie!!

u mnie w sumie bez większych zmian!
Fifi podobnie jak Wasi chłopcy na finiszu szkoły wiec sprawdziany lecą jak szalone:szok:..niech to sie już skończy!!!o ocenach jeszcze nic nie mówią- nawet o prognozowanych wiec kurcze na dobra sprawe to nie wiem jak on tam wyjdzie:eek: na koniec!

reklama
Asiu- zdrowiejcie szybko oboje!!!

ATFK u nas szaleństwo z tymi sprawdzianami. Oceny mają być wystawione do nastepnego piątku, a potem 17-19 ewentualne poprawy. Wczoraj, przedwczoraj siedzieliśmy nad lekcjami od 17:30 do 21:30...padnięta jestem...marzy mi się jakiś rower, albo dłuższy spacer...w pracy siedzę, w domu później też siedzę, a w nocy kręgosłup boli :-( Ale juz niedługo wakacje!!!

witam sie przed weekendem!!:-D
pogoda zapowiada sie piękna:-) więc za pewne bedzie plenerowo!!

wiola no doskonale rozumiem to co piszesz o szkolnym szale!
Filip dziś pr klasowa z matmy i test kompetencji z polaka z całego roku:szok:...ehh
normalnie mysleze oszaleli!ja nie wiem kiedy u nas te oceny wystawią, póki co cisza!
Fifi trochę zawiedziony bo miał 5 z historii na półrocze a teraz chyba będzie 4:sorry:- mówię mu że to super ocena i ze sam na nią zapracował ciężko ale trudno mu przetłumaczyć;-)
Kaja jak to Kaja ...luzik, coraz gorzej jej zwlec się z wyrka rano..dobrze ze niedługo laba!

może weekend może uda Ci sie zrelaksować:happy:, pogodę wykorzystajcie!!!

Hello .

Witam weekendowo.
Chałupa ogarnięta,pranie się powiesiło
laugh.gif
(przez m.)
Zdążyliśmy wejść do domu z zakupami,i lunęło.....znowu.
Wczoraj wieczorem taka burza była,że szok.
Jak pierdyknęło,to biedronie zgasło światło
laugh.gif
.
Emilkowi ciutkę lepiej,temperatury już nie dostaje ,
ale jęczydupa straszna.

Miłego weekendu

Dzień dobry kochane kobietki!
jak po weekendzie??
myślę ,ze u wioli pogoda jak u mnie bombowa była a u reszty?
my w sumie spędziliśmy większość dnia w plenerku!!!
dziś Filip nadrabia zaległy sprawdzian z muzyki;-) a poza tym to mam nadzieje ze koniec szalu sprawdzianowego...:sorry2: a jutro jedzie na wycieczkę szkolna..i już sie nie może doczekać!
Kajeczka ok!w testach czytania w piątek doznała szoku :-)..maja co jakiś czas sprawdzian czytania wyrazów w minute..i Pani liczy ich ilość - na tej bazie widzi postępy;-) no i moja sroka z 53 przeczytanych ostatnim razem teraz w piątek osiągnęła 71:tak:!!superowo!!!

wiola odpoczęłaś???co u Was??:-)
asiulka a jak Twoje zdrówko?

miłego dzionka, jutro rankiem zajrzę!:-)

U nas tez pogoda była super!!!

Asiu- oby wszystcy wyzdrowieli syzbciutko, tak do końca, dobrze, ze już jst lepiej, ale nawet Ci mali meżczyźni jak sa chorzy to marudzą...wprawiają sie czy co :-)

ATFK masz fajnie...my jeszcze ten tydzień zaliczamy...dzisiaj rano sie wściekłam, bo cały czas była mowa, ze sprawdzian z angielskiego we wtorek i powtarzalismy, ale tak na luźno, dzisiaj mielismy zasiąść porządnie i...rano sie dowiedziałam, ze sprawdzian dzisiaj...
poza tym test na kartę rowerową...
test z przyrody z całego roku...
test ogólny z historii...
z polskiego...
i tak w kółko...
wczoraj byliśmy na turnieju po raz kolejny, niestety odpadliśmy...chłopcy przegrali ;-( ale i tak dostali medale i dyplomy, a po za tym zabralismy ich w nagrodę za dzielna walke na wielkie lody :-)

Gratulacje dla Kajuni!!!! Trzymamy kciuki za naszych uczniaków!!! &&&

Hello.

Emilowi już lepiej,wczoraj rano tak wariowali z Maćkiem,
że dachował z kanapy,i w rezultacie nos zdarty
baffled5wh.gif
.

Maciuś nasz jest od jakiegoś czasu ministrantem,
no i z racji tej funkcji bardzo udziela się w kościele,
nie bronimy mu,wspieramy go jak tylko możemy.
No i wczoraj poszli z m.do kościoła,
i międzyczasie taka burza się pojawiła,
że musiałam po nich jechać do kościoła,
bo by przemokli na amen,w drodze do domu,
mimo tego że mamy tylko ok.10 minut spacerkiem.

A mój mężowaty mnie w sobotę zaskoczył,
mówi Asia ubieramy się i idziemy na piwko,.
Myślałam że pójdziemy do lokalu u nas na osiedlu,
a ten dzwoni pod blokiem po Taxi,
i zabrał mnie do Klubu na dyskotekę,
w szoku byłam
shocked.gif
, poszaleliśmy na parkiecie,
do domu wróciliśmy po 4
happy.gif
.
Potem m. odsypiał zarwaną nockę,
Maciek poszedł do dziadków na ogródek,
a my z Emiloskim urzędowaliśmy w domciu z racji jego choroby.

Buziaki i spokojnej nocki

dzień doberek!
ale słoneczko..aż werwy dostałam!!
:-):-):-)
Filip dziś na wycieczce szkolnej, niedawno dojeżdzali na pierwsze miejsce;-)!pogoda im dopisuje na szczęście!!!
powrót planowany na 22-23 wiec cały dzionek w terenie!
Kajulka w szkole a po południu będzie trzeba jej jakies atrakcje zapewnić ;-) bo nie będzie sie miała z kim kłócić jak Filipa nie ma:-D

wiola kurcze..współczuje szału w szkole, u nas sie uspokoiło !!!ehhh jeszcze troche i laba!!
Twoi jeszcze graja , u nas sezon sie zakończył i chłopaki maja przerwę!ale pod blokiem kopią:-) codziennie!
fajnie ,że dostali medale:tak: - dla dzieciaków to wiele znaczy!!!

asiulka to wam sie pogoda ciągnie...z niemiłymi atrakcjami!:szok: u nas odpukac od paru ładnych dni piekna wiosna a chwilami wręcz lato:-)
a dyskoteki...zazdroszczę!!!super sie mężus wykazał!!!:tak:

my w sobotę jedziemy do pobliskiej miejscowości na koncert Stachurskiego:tak::tak::tak: uwielbiam go...teraz go troche nawiedziło...ale pamiętam tego starego sprzed 10 lat!!moja młodość, mnóstwo wspomnień!!!

poza tym niewiele nowego!
Filip przyniósł wczoraj prognozowane oceny i z tego co widze i mówi i wynika...jego średnia będzie 4,72 czyli na pasek się nie załapie...ehh no chyba ze cos tam będzie jeszcze walczył;-)- zobaczymy!
miał 4,6 na półrocze wiec i tak jeszcze podgonił
'
co słychac?

miałam zapytac czy nagradzacie na koniec roku jakos dodatkowo dzieciaki za osiągniecia??

reklama
Asiu- ale Ci niespodziankę mężuś sprawił...potrafią panowie czasem miło zaskoczyć :-) Emilek musi śmiesznie wyglądac ztym noskiem obdartym, pamietam jak mój Wiktor taki miał, cały czubek...ale śię z niego smialismy i to akurat na wesele mu sie przydarzyło :-)

ATFK piękna średnia, może mógłby z czegoś zaliczyć, wystarczyłoby jedną ocenę poprawić?
Też lubie Stachurskiego...ale przyznam sie, ze właśnie zatrzymałam sie na jego twórczości sprzed 10 lat ;-)

Na koniec roku nie nagradzamy...chłopcy powinni uczyć sie dla siebie...ewentualnie jakaś pizza? Poza tym wiedzą, ze ich wakacje troszke kosztują, a chcą na obóz jechać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry