wiola20121119
Fanka BB :)
a u nas wczoraj ogólne niezadowolenie...jeszcze wyników nie ma, a Filip martwi sie, ze nie zdał testu na karte rowerową i będzie 4 na koniec z techniki, a jak będzie 4 to nie będzie paska...więc u nas sytuacja odwrotna...
nie wiem co sie dzieje w szkole, ale my jesczcze nie znamy wszystkich ocen, nauczyciele cały czas wystawiają, Filip liczy średnią, bo sam pyta co mu wychodzi na koniec...
A Wiktor- totalny spokój, co będzie to będzie... świat sie nie zawali :-)nie przejmuje sie pierdołami :-)
10 km...tyle wczoraj przejechaliśmy...cieżko było, ale dojechałam...mężuś mi nowe siodełko kupił, więc moja pupcia jest mu bardzo wdzieczna, na starym nie dałabym rady
Trzymamy kciuki za Kaję!!! Gratulacje dla Filipka!!!
nie wiem co sie dzieje w szkole, ale my jesczcze nie znamy wszystkich ocen, nauczyciele cały czas wystawiają, Filip liczy średnią, bo sam pyta co mu wychodzi na koniec...
A Wiktor- totalny spokój, co będzie to będzie... świat sie nie zawali :-)nie przejmuje sie pierdołami :-)
10 km...tyle wczoraj przejechaliśmy...cieżko było, ale dojechałam...mężuś mi nowe siodełko kupił, więc moja pupcia jest mu bardzo wdzieczna, na starym nie dałabym rady
Trzymamy kciuki za Kaję!!! Gratulacje dla Filipka!!!
!!!musi mu sie udać!!!
w przeciągu ostatnich dwóch tygodni...ida jak świeże bułeczki
wiec rozumiem Cię doskonale!!!tez mam zimne ręce
!wiec myknę wcześniej żeby po dentyście zaraz do domku!
...dajemy syropy i obserwujemy,bo poza tym ok!