reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Venice witamy..im więcej nas tym weselej :-)
Opowiadaj o swoich chłopakach

ATFK gdzie zdjecie?????
Taka nowina bez udokumentowania? :no:

a gra, nie wiem, czy nowa, od koleżanki pożyczyli i teraz światy tworzą, komórki rozmnażają itp. :-)
u mnie dokładnie to samo, 22, albo i po spanie,, a rano marudzenie, ale tylko dwa dni
jutro mają ksiażek do szkoły nie przynosić, pizze zamówili i będą świętować

a ja dzisiaj późno, bo rano w pracy, a w południe u dentysty...zęba "8" wyrywałam
pani cudowna, szybko to zrobiła, ale troszke spuchłam, poźniej sie zdrzemnęłam i jest ok
ale jeszcze dwie na dole mam do usunięcia :szok:, a te dolne goją sie ponoć gorzej...zobaczymy, może tak źle nie będzie...

reklama
moje bliźniaki to Kacper i Karolcia :D stoją u progu 5klasy.... noi nowej szkoły (przenosimy ich do innej szkoły )
Mieszkamy w Krakowie :D noi moi pyskaci 11 latkowie (już prawie) będą mieć brata we wrześniu :D
ja teraz siedzę w domu i doglądam całości ;)

dzień dobry!!!
trochę słonka za oknem w końcu;-) wiec pralka poszła w ruch!!!
moi dziś ledwo wstali:-D:-D:-D ale juz na szczęście finisz! wczoraj zabraliśmy ich na pizze bo jutro mężuś ma południową zmianę wiec wcześniej świętowaliśmy:-)!
u nas ok, ja trochę podziębiona albo ciśnienie bo głowa mnie boli od wczoraj i jakoś w kościach łamie:baffled:!poza tym bez większych zmian;-)!
wiola ojj współczuję wczorajszych "atrakcji" :szok:...jak sie czujesz?
ja dół właśnie usuwałam to tak tydzień dochodziłam do siebie, ale każdy inaczej wiec może i Tobie będzie łatwiej:-D!!
jak chłopaki na koniec wyszli z tymi ocenami?zadowoleni??

venicee ale fajnie- bliźniaki
i to parka w dodatku!!hihih
podobni sa do siebie??
Pyskole to w tym wieku chyba standard :-D!!
a Ty jak sie czujesz?

wiola na życzenie..Aron cudowny,ułożony amstaf (którego już nie ma :-() DSC_0581 (1152 x 768).jpg
no i Orko szalony póki co owczarek srodkowoazjatycki,ma 3 lata DSC01425 (120 x 160).jpg lubi dzieci,z Filipem juz w piłkę grał DSC_0238 (1152 x 847).jpg

Załączniki

• DSC_0581 (1152 x 768).jpg
    DSC_0581 (1152 x 768).jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01425 (120 x 160).jpg
    DSC01425 (120 x 160).jpg
    8 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0238 (1152 x 847).jpg
    DSC_0238 (1152 x 847).jpg
    34 KB · Wyświetleń: 40
Atfk mam nadzieje, ze Cie nie rozłoży do końca, bo słoneczko idzie do nas :-)

u nas pizza jutro :-) a dzisiaj w szkole jedzą, szczęściarze :-)
Cudny piesek...oba śliczne. ale rzeczywiscie po amstafie azjata jest olbrzymem. Azjaty sa ponoć bardzo pamiętliwe...ale wierne do końca. Wzieliście go od kogoś?

Mój ząb, a raczej dziura po nim ma się nieźle...Dentystka uprzedzała, ze dół goi sie koło tygodnia i Ty to potwierdzasz, ale co zrobić? Jak trzeba, to trzeba. Jeszcze troszke opuchnięte jest wszystko, ale mogę jeśc, pić i gadać :-)
Średnia u chłopców rewelacyjna, jestem mega zadowolona, bo udało się Filip 4,81, Wiktor 4,0. Karty rowerowe zdane...tylko, że.....zachowanie poprawne :-( ach te moje chłopaki:szok:
więcz paska u Filipa nie bedzie. Ma mocne postanowienie, ze za rok sie poprawi. Ale czego się mogłam spodziewać. Nowa szkoła była, wiec jak pamietasz chłopcy na początku szukali swojego miejsca, nie zawsze w cywilizowany sposób.

Venicee widzę, ze spać nie możesz? :-) nocny marek z Ciebie. Pyskole i dyskutanci, ja bym to tak nazwała :-)

wiola brawo dla chłopaków:-):-):-),średnia super- szkoda z tym zachowaniem ale nic sie nie zrobi na ten czas!może w przyszłym roku szkolnym sobie to inaczej rozegrają;-)!

no i tak dzielnie znosisz!!ja 3 dni jak buldog wyglądałam:szok::-D!!i głodowałam...na przecierkach jechałam:cool2:!

psinek jest od mojego brata;-),przeprowadził się z domku do bloku i miał go u kolegi ,teraz zmienia prace i rodzicom go wcisnął;-) ...a ze my pso lubni:-D i niestety aron zdechł to będzie miał tu jak w raju! z racji swojej masy sprawia wrażenie dorosłego psa..a on ma niespełna 3 lata wiec w pełni sił i energii:-D..szkoda ze kotów nie lubi:shocked2:, a rodzice maja 2 kotki..póki co chodzą po podwórku na zmianę:-D!Jak pies biega to one zamknięte, jak pies w kojcu to koty maja wychodne:-)!może je zaakceptuje z czasem!Jesteśmy zauroczeni...a tata który brak Arona znosi najgorzej...ma nowe zajęcie i widać ze odżył:-)

za obiad pora sie wziać:-)

to super, i wszyscy mają nowego pupila :-) świetnie, ze jest od brata, bo jak przeczytałam, ze azjata i 3 letni to miałam nadzieje, ze z pewnych rąk go wzieliscie, wiem na co stać te psy jak sa źle prowadzone :-(
kotami sie nie przejmuj, jest nas wiecej, bo moja też nie znosi :-) ale moze z czasem pozna, ze to swoje koty i zaakceptuje je ( u moich sąsiadek tak było), swoej akceptuje, obce nadal gania :-)

a ja w pracy wciaż siedzę, bo najazd dyrekcji mam, nawet dzisiaj na zakończenie roku z chłopcami nie poszłam :-(

i w ógle dzisiaj jestem nie taka...dzisiaj minęło pół roku odkąd odszedł mój Wojtus...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry