reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone z niedotlenieniem!!!

Oj to współczuję wam, a przede wszystkim Hubciowi, bo taki maluszek, a juz musi tyle przejść.
Ale mam nadzieje że, będzie coraz lepiej i dobrze ze macie dobrego lekarza.
pozdrawiam i życze powodzenia i przede wszystkim zdrówka!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Mordziulka na pewno bedzie dobrze jak juz macie swietnego lekarza to połowa sukcesu.
Biedny Hubcio taki mały a tyle badań musi przejsc :D życzymy szybkiego powrotu do zdrówka.
Nam pani doktor od rehabilitacji powiedziała ze juz widzi mała poprawe a cwiczymy dopiero 3 tyg, wczesniej prubowałam coś cwiczyc w domu a raczej mabilizowac Macia do podnoszenia główki.A teraz to juz profesjonalnie cwiczymy.

pycha i kunda dzieki za slowa otuchy. wiem ze mamy swietnego lekarza ale jednak wolalabym nie korzystac z pomocy neurologow! wogule zeby hubcio byl w pelni sprawny ale skoro juz tak musi byc to jakos musimy temu podolac a profesor na pewno nam pomoze!
kunda dobrze ze widac u macia poprawe! wiesz dobrze ze zaczelas tak wczesne to na pewno szybko pujdzie i juz niedlugo o tym zapomnicie!

wiesz mordzilka jak chodze na ta rehabilitacje to jest tam tyle dzieci ze na pierwszy rzut wygladaja na zdrowe, w kazdym razie ja nie widze jakis wad. no ale jesli chodza to widocznie cos jest nieprawidłowe.zawsze tt lepiej teraz jak dziecko jest małe pochodzic po lekarzach i potem miec spokoj. wiadomo ze najlepiej aby dzidzia była zdrowa i nie trzeba było chodzic do lekarzy...

pewnie im wczesniej tym lepiej i dla dzidzi nawet bo jak mala to mozna szybciej wycwiczyc hubert byl juz duzy i dlatego u nas sie to tak wlecze!

Kurcze mam dylemat jak przestawic macia na smoczek albo na kciuka z lewej reki. Ostatnio prubowałam posnarowac mu sokiem z cytryny i co... nic bo sok mu zasmakował :p

kunda to moze posmaruj mu smoczka albo palec lewej raczki sokiem z cytryny skoro mu tak smakuje! :laugh: :D :laugh: :D

reklama
juz mielismy plana ze ta prawa reke mu gdzies uwiazemy zeby tylko ten kciuk nie szedł do buzi bo to jeszcze poteguje jego ułozenie na prawa strone.

Do góry