reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci z czerwca 2004

Na to wygląda. Ale on o niczym nie dowie sie jeszcze przez 2 miesiące :-p
a co jak zacznie Ci brzuszek rosnąc i Dawid spyta he?;-)
wczoraj zarezerwowałam salkę w centrum zabaw w naszym mieście na 5 czerwca - na urodziny Oliwii.Ma zaprosic 5 koleżanek i jest taka z tego powodu szczęsliwa że wciaż o tym gada...
a dziś w nocy przydarzyła jej sie niespodziewanka:zawstydzona/y:śniły jej sie rybki.... no i jak wstała to pokazała mi mokre (ale już widac przyschniete) spodenki do piżamki:-(pierwszy raz od 2 roku zycia jej sie zdażyło i do tego mówi ze nie pamięta żeby jej sie chciało siusiu:eek:a robiła przed snem....nie wiem sama:baffled:

reklama
Jak mi brzuch urośnie to powiem, że za dużo jem :-D. Nie skapnie się bo tatuś to już wygląda jakby ciągle w 8 miesiącu ciąży chodził :eek:. Ja zresztą też z płaskiego brzucha dawno musiałam zrezygnować :sorry:. Co do niespodzianki to ciesz się, że tylko raz. Dawid robi mi co jakiś czas takie niespodzianki, ale wina ewidentnie jest męża bo wówczas poi go strasznie pod wieczór i efekty są jakie są :baffled:. Super, że salka zaklepana. My w tym roku nie wyprawiamy małemu tutaj urodzin, bo tydzień po będziemy w PL i wtedy chcę zrobić mu party :tak:

Witam kochane!!!!
Moge sie nieskromnie pochwalic,ze dostalam prace???Bede urzedasem;)
Wczoraj o 16 sie dowiedzialam,teraz czekam na tel od nich kiedy mam sie stawic na podpisanie umowy i takie tam;)Ale sie ciesze!!!!Caly casting/konkurs trwal od konca stycznia az do wczoraj do ogloszenia wynikow,wiec sie naczekalam...Ale oplacilo sie:tak::tak::tak::laugh2:

A ja nie wiem czy Darii urodziny robic wlasnie w sali zabaw czy w domu czy w przedszkolu(bo mam tez taka mozliwosc).W nastepna niedziele(tzn.10maja)idziemy na urodziny jej kolezanki z przedszkola,wiec zobacze jak to wyglada(i ile kosztuje)to moze sie zdecydujemy.:tak:;-)

niekat,a mokra pizamka sie nie przejmuj!!!:tak::tak::tak:Moja mi wprawdzie jeszzce nie zasiusiala sie od momentu zdjecia pieluch,ale ja za to siusialam mamie systematycznie w lozeczko.Cos sie przysni(nawet to,ze siadalam na nocnik)i pach!!!!niespodzianka gotowa...Wiec nie przejmuj sie zupelnie;);-)

Dorotka,jak sie czujesz????:-)

zuzkus,jak tam dzieciaczki????

Agadaria no kochana, ogromne gratulacje :-) !!!!!!!!!!!! Zuch dziewczynka :-p:tak:. Co do mnie nie jest źle, tylko wczoraj głupotę odwaliłam jak nie wiem co :wściekła/y:. Dopiero dzisiaj sprawdziłam datę ważności Actimela i szok, do 25-ego :szok::baffled:. Nic dziwnego, że mnie zczyściło. Za głupotę trzeba płacić :eek:

A dziekuje dziekuje!!!Juz dzis o 9 rano zadzwonili,zebym przyjechala wypelnic wszystkie kwestionariusze i gdzies za ok.6 tyg zaczynam;)

Wiec jeszcze luz-blues;-)

A Ty kochana sprawdzaj wszystkie daty!!!!Ja kiedys podalam Darii nowo otwartego kubusia.Z wazna data...Okazal sie "kwasny" i potem przez dwa dni biegunka.Teraz ZAWSZE(!!!!!!!!!!!!!) probuje nowootwarty soczek/mleko/wszystko zanim jej podam;)

Dorotka dbaj o siebie

I bardzo dobrze!!!!!
Ja tez mam od tamtej pory schize na tym punkcie,ale wiadomo-czlowiek uczy sie na wlasnych bledach:)

Planujecie cos dziewczyny na majowke?
My prawdopodobnie z rodzinka jedziemy w sobote na grilla,ma niby padac,ale i tak sie wybierzemy;)

Majowka,majowka i po majowce:-D:-D
Grillowalismy dwa dni:tak:

A teraz za oknem ziab :szok: i deszcz :no:

Dzis bylismy na szczepieniu malej.Wyobrazcie sobie,ze Daria wziela jakies tam kropelki do buzi(ponoc byly gorzkie,ale dala rade),a potem maly zastrzyczek...a ta nawet nie pisnela,bo "jest odwazna i igla jej nie straszna" :szok::szok::szok:

Najpierw lekarka zbadala mala,maz wzial ja na szczepienie,a potem gadala ze mna(bo chcialam zrobic sobie badania),bo nie za bardzo sie czuje ostatnio_Od listopada zdarzylo mi sie zemdlec trzy razy,ciagle mam wrazenie,ze mi slabo,ale mysle ze to przez ten stres z moja praca.Zrobie badania w piatek i zobaczymy.Moze mam anemie czy inne badziewie????W kazdym razie-trzeba sprawdzic;)

Dorotka,jak sie czujesz Kochana?Jak Dawidek?
Niekat a co u Ciebie?Jak dzieciaczki????

pozdrawiam Was cieplutko!!!

reklama
No proszę jak dzielna Darusia :-). Mój też nie płakał jak miał szczepionki w zeszłym roku :tak:. Koniecznie sprawdź przyczynę omdleń, z tym nie ma żartów :tak:. Czuję się ok, tylko późne popołudnia i wieczory są nieprzyjemnie (strasznie bekam i mi się odbija, plus wzdęcia)

Do góry