reklama

Dzieci z czerwca 2004

Jakoś pomalutku czas leci. Ni ciekawego się u mnie nie dzieje. A co u was kobietki?

U mnie w zasadzie tez nic ciekawego,czekam na telefon zeby podpisac ta umowe o prace.A tu jeszzce trzy tygodnie wakacji;)
Chce mi sie juz do ludzi,pogadac i w ogole,zaczac w koncu cos robic;)

A macie jakies plany na wakacje?Ja w tym roku nigdzie nie jade(szczerze mowiac,mam dosc wolnego),ale maz z Darcia i moimi tesciami jada na dwa tygodnie na Mazury.nie wiem jak bez nich wytrzymam:baffled::baffled::baffled:

Dorotko,a jak sie czujesz?????

reklama
Agadaria czuję się nie najgorzej. Dokucza mi tylko w dalszym ciągu osłabienie i dolegliwości żołądkowe. Co do planów wakacyjnych to ja i Dawidek jedziemy do PL. To będą nasze wakacje i urlop :tak:

u nas troszke się dzieje ale za duzo by pisać - w każdym razie nic złego a nawet jesli to wychodzi na prostą;-):-)
co do wakacji to niestety tylko tydziń bedziemy mieli do wykorzytania i najpeniwje jedziemy wtedy na śląsk spotkac się z teściami;-)

Ja dzis egoistycznie:dzis moja krolewna ma urodzinki,a wiec zaczynamy odliczanie juz do szostki;)

wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow z okazji Dnia Dziecka,spelnienia marzen i usmiechu na co dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dzis egoistycznie:dzis moja krolewna ma urodzinki,a wiec zaczynamy odliczanie juz do szostki;)

wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczkow z okazji Dnia Dziecka,spelnienia marzen i usmiechu na co dzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla twojej córci z okazji urodzinek :-). Duzo zdrówka, uśmiechu i radości z każdej chwili życia :tak:

Wszystkiego naj dla małych i dużych ;-) dzieci !!!

agadaria spóxnione naj naj życzonka dla twojej królewny!!!!!:-):tak::-):tak:
a dziś świętuje moje Słonce:-)zabrała torbe cukierków do przedszkola a po południu tatusiek zabiera ja do kina - przyjecie bedzie w piątek w Gąsce Balbince i przyjda jej kolezanki czego nieże sie doczekać równie mocno jak tortu:laugh2:

Dziekuje za zyczonka!!!!!!!

Niekat,duzo zdrowka dla Oliwci,mnostwa usmiechu i samych pogodnych dni i miliony buziaczkow!!!!!!Niech Wam rosnie zdrowa i szczesliwa!!!!I smacznego torcika(moja Darcia nie tknie nawet kijem torta-hi hi hi...)

Dorotka,jak sie czujesz????Teraz czekamy na Dawidka i za rok swietujemy szosteczki;)

Cierpie teraz na brak czasu,wpadlam tylko zyczyc Oliwce wszystkiego naj naj,opisze wiecej za kilka dni;)

Pozdrowienia dziewczyny!!!Prawda ze czerwciec to cudny miesiac????HI hi hi

reklama
Dorota w koncu to juz 16 tc:tak:mój ulubiony nie wiem czemu:-)jeszcze lubie 28 i 32 - jakoś tak mi sie te chwile podobaja:-p:-)buziaki w brzunio again:tak:;-):-)
dzieki za zyczenia - urodzinki wyprawiłam małej w piatek i udały sie super.Zdjęcia bym wkleiła ale nie udał mi sie ich załadowac na serwer wczoraj wiec dopiero jutro nad nimi popracuje:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry