Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ale mam zawroty głowy 
U Dawida w szkole jakiś wirus szalej i tym razem Dawid się nie obronił naświetlaniem lampą, jest na antybiotyku. No i niestety ja od wczoraj też. Ale mam zawroty głowy
![]()
jak sie czujecie???/Dawidek mocno przeziebiony????A jak Ty sie czujesz Dorotko????Odpoczywaj duzo i len sie ile wlezie!!!!!Duzo zdrowka!
. Co u nas. No więc Dawid już wyzdrowiał, ja mam jeszcze katar i jestem od niego przygłucha. Ale niestety mam teraz inny problem. Jeszcze przed antybiotykiem dostałam wysypki w pępku. Zasuszyłam ja spirytusem salicynowym i już nie swędziało, do casu. trzy dni temu mało tego, że pępek ale dostałam wysypki na brzuchu. Teraz mi się codziennie rozprzestrzenia i swędzi, zwłaszcza na noc. Lekarz tutejszy gdybał, że to może pojkrzywka ciężowa, ale nie bardzo to pasuje bo ona się pojawia dopiero po 24 tc, a ja dopiero w 18 jestem. Jutro mam wizytę w szpitalu na konsultację dermatologiczną. Oby się poznali co to jest i co z tym fantem zrobić. I oby nie była ta wysypka niebezpieczna dla dzidziusia :-(
. Pięknie urósł (nie wiem ile ma cm bo tu tak nie mierzą hihi), odpowiada w zależności co badali 17 lub 18 tc plus kilka dni. Był straszny problem z uchwyceniem co ma między nogami ;-), ale najprawdopodobniej to oczywiście drugi syn 
.
a czujesz juz ruchy??to chyba czas juz na to;-)jeju.... mnie sie odtatnio sni ciagle jakas moja ciąża albo co a na jawie zdarz mi sie robic literowki z ciażą w tle
ale nie ma na to szans bom zabezpieczona

jest taki ciekawy swiata ze masakra ale przy tym całkiem usłuchany.Nie jest uparty jak kiedyś i daje sobie rpzetłumaczyć że czegos tam nie wolno.choć upodobał sobie szafke z kubkami (niestety jest chwilowo przy podłodze) i wczoraj potłukł kubek Oliwii cho chciał naraz wziąść trzy.... no ale Oli mu wspaniałomyslnie wybaczyła i zapowiedziała że mamusia i tak kupi jej nowy
nic o tym nie wiem heheheh
póki co sie zawzięłam i ćwicze ale i tak nie zdąże pozbyc się tluszczyku do urlopu.Wyjeżdżamy juz 4 lipca wiec marne szanse ale jakos tam zawsze poprawie sobie kondycję hehehe