Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka!!!
Witam! Jestem mamą Anastazji urodzonej 18 czerwca 2004r. Mała jest super dzieciakiem, który przeszedł skpmplikowaną operację serca. Dziś żyje bez leków i ma 4 miesięczną siostrzyczkę. Zawsze marzyła mi się parka synuś i coreczka a mam dwie księżniczki i cieszę się z tego ogromnie. Myślałam,ze taka duża różnica wieku spowoduje,że Anastazja będzie zazdrosna a tu Zuzia jest zazrosna o starszą siostrę))

Witaj!Hejka!!!
Witam! Jestem mamą Anastazji urodzonej 18 czerwca 2004r. Mała jest super dzieciakiem, który przeszedł skpmplikowaną operację serca. Dziś żyje bez leków i ma 4 miesięczną siostrzyczkę. Zawsze marzyła mi się parka synuś i coreczka a mam dwie księżniczki i cieszę się z tego ogromnie. Myślałam,ze taka duża różnica wieku spowoduje,że Anastazja będzie zazdrosna a tu Zuzia jest zazrosna o starszą siostrę))
:-)
widac po nim jak wracamy z pracy że tęsknił cały dzień bo najchetniej nei schodziłby mi z rąk albo z kolan:-)nocnik nadal jest wrogiem nr 1:-(
. To ci córcia niemal załamania nerwowego dostała bo picia zapomniała 
), zwłaszcza jak chce żebym zmieniła pozycję lub pochodziła i go ukołysała
. Dawid robił tak samo tyle, że kopał w żołądek
. Leci mi już 7 miesiąc ciąży ale mimo to teraz mi się dłuży do porodu
. Waga cudna, tylko 5 kilo na plusie :-). Dawid poszedł do Senior Infant (druga klasa licząc od tych najmłodszych) , ma nową nauczycielkę, wydaje się sympatyczna
. Zazwyczaj jest dość grzeczny, ale czasami mu z lekka odbija i rzuca tekstem typu: już nie jesteście moimi rodzicami (bo np. nie dostał lodów
)
pamietam kopniaki ale pod żebra.... o tak!to bardzo boli.... ale czego sie nie rpzetrzyma dla dziecka
Dawid jak widac tez ma swoje humory - to chyba normalne w tym wieku.Oli nigdy mi tak nie mówi ale czasem jak na mnie spojrzy to ja juz nawet nie chce wiedziec co jej chodzi po głowie
jutro idę z nia na pierwsze leczenie do dentysty.Umówiłam ją do mojej kolezanki wiec jestem raczej spokojna.Nie wiem jak sie bedzie tam zachowywac ale póki co nie jest wystraszona i czeka na wizytę.mam nadzieje ze okaże sie dzielna a w nagrode... no cos bede musiała w nagrode wymysleć;-)