reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
Hej, chciałam się przywitać mam córeczkę Julię urodziła się 21.06.2004. Trzeci rok chodzi do przedszkola i strasznie nie może doczekać się rodzeństwa, niestety w grudniu poroniłam w 6tc, więc trzeba będzie starać się dalej.
Wczoraj z mężem zastanawialiśmy się czy w przyszłym roku wysłać Julię do zerówki czy do 1 klasy. Niestety u niej w przedszkolu "0" likwidują, więc tak czy siak Julia pójdzie do szkoły. A wy jak robicie "0" czy "1" klasa??

Hej, chciałam się przywitać mam córeczkę Julię urodziła się 21.06.2004. Trzeci rok chodzi do przedszkola i strasznie nie może doczekać się rodzeństwa, niestety w grudniu poroniłam w 6tc, więc trzeba będzie starać się dalej.
Wczoraj z mężem zastanawialiśmy się czy w przyszłym roku wysłać Julię do zerówki czy do 1 klasy. Niestety u niej w przedszkolu "0" likwidują, więc tak czy siak Julia pójdzie do szkoły. A wy jak robicie "0" czy "1" klasa??

Witaj.

Bardzo ci współczuje :-(
Moja Liwcia raczej pójdzie do zerówki.

Mam do was pytanie. W kwietniu Liwci kuzynka ma 5-urodzinki. Ma gdzieś tak 116-118 cm wzrostu i chciłam jej kupić spodnie na allegro, tylko nie wiem czy wymiary będą ok. Wydajemi sie, że dziewczynka ma raczej długie nogi. Czy możecie mi napisać jakie długie nogi mają wasze dzieci odobne wzrostowo? Chodzi mi o długość od kroku i od pasa.

Scarlet hmm, nie wiem jakie wymiary ma Dawid, jak nie zapomnę zmierzę go jak wróci ze szkoły. Ogólnie np. rastopy kupuję mu na 120-128 cm :tak:
joamar witaj :-). Bardzo mi przykro z powodu twojego Aniołka (*) :-(, niestety wiem co czujesz bo ja mam dwa Aniołki w Niebie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry