Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Julia ma 115 cm, spodnie od pasa 66, od krocza 46, są jej delikatnie za duże ale tak ze 3 cm.
Witaj:-)Hej, chciałam się przywitać mam córeczkę Julię urodziła się 21.06.2004. Trzeci rok chodzi do przedszkola i strasznie nie może doczekać się rodzeństwa, niestety w grudniu poroniłam w 6tc, więc trzeba będzie starać się dalej.
Wczoraj z mężem zastanawialiśmy się czy w przyszłym roku wysłać Julię do zerówki czy do 1 klasy. Niestety u niej w przedszkolu "0" likwidują, więc tak czy siak Julia pójdzie do szkoły. A wy jak robicie "0" czy "1" klasa??
:-)
ale serdecznie gratuluije slicznej trójeczki tym bardziej ze jak piszesz radzisz sobei z nimi
ja ostatnio mam jazdy na temat trzeciej ciąży bo we wrzesniu okazało się że straciłam groszeczka nawet nie wiedząc o jego istnieniu:-(gino mnie o tym poinformował podaczas badania USG ... no mniejsza z tym.Niby nie staralismy sie i nie wiedziałam co nosze pod sercem ale wiadomosc ze juz tego nie ma zwaliła mnie z nóg...Współczuję niekat :-(, odpoczywaj, bierz witaminki i kwas foliowy i kochaj się z mężem jak za czasów narzeczeństwa;-).scarlet ujawnił sie powód Twojej nieobecnosci!czy ja przegapiłam to że spodziewasz sie 3-go dzidziusia czy co?jak to się stałoale serdecznie gratuluije slicznej trójeczki tym bardziej ze jak piszesz radzisz sobei z nimi
ja ostatnio mam jazdy na temat trzeciej ciąży bo we wrzesniu okazało się że straciłam groszeczka nawet nie wiedząc o jego istnieniu:-(gino mnie o tym poinformował podaczas badania USG ... no mniejsza z tym.Niby nie staralismy sie i nie wiedziałam co nosze pod sercem ale wiadomosc ze juz tego nie ma zwaliła mnie z nóg...
tak że joamar współczuję Ci straty dzidziusia z całego serca:-(
my tak po prawdzie nie planujemy w najbliższym czasie trzeciego bobasa ale jakby sie przydarzyło i postanowiło zostać byłabym szczęsliwa:-)tylko finansowo byłoby gorzej...