reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
Hej, chciałam się przywitać mam córeczkę Julię urodziła się 21.06.2004. Trzeci rok chodzi do przedszkola i strasznie nie może doczekać się rodzeństwa, niestety w grudniu poroniłam w 6tc, więc trzeba będzie starać się dalej.
Wczoraj z mężem zastanawialiśmy się czy w przyszłym roku wysłać Julię do zerówki czy do 1 klasy. Niestety u niej w przedszkolu "0" likwidują, więc tak czy siak Julia pójdzie do szkoły. A wy jak robicie "0" czy "1" klasa??
Witaj:-)

Współczuję straty Fasolki.

Moja Gaba pójdzie do zerówki do szkoły a potem do pierwszej w tej samej szkole. Będzie miała rok na oswojenie się z klimatem, budynkiem, hałasem jako tako itp. Jako że jestem na wychowawczym to Gaba nie bedzie korzystać ze świetlicy (której i tak na razie nie ma).

hejka!dawno mnie tu nie było;-)witam nowe mamusie i te które sie "zawieruszyły";-)Oli idzie do zerówki bo taka jeszzcze bedzie a że w nowym budynku przedszkola to tym bardziej.Nasza szkoła nie ejst gotowa na przyjecie 6-latków i sam dyrektor to przyznaje.Potem jeszcze nei wiem czy dam ja do muzycznej czy poczekam i pójdzie do gimnazjum plastycznego bo oba kierunki sa obiecujące w jej przypadku :tak::-)

scarlet ujawnił sie powód Twojej nieobecnosci!czy ja przegapiłam to że spodziewasz sie 3-go dzidziusia czy co?jak to się stało:confused:ale serdecznie gratuluije slicznej trójeczki tym bardziej ze jak piszesz radzisz sobei z nimi :sorry2:ja ostatnio mam jazdy na temat trzeciej ciąży bo we wrzesniu okazało się że straciłam groszeczka nawet nie wiedząc o jego istnieniu:-(gino mnie o tym poinformował podaczas badania USG ... no mniejsza z tym.Niby nie staralismy sie i nie wiedziałam co nosze pod sercem ale wiadomosc ze juz tego nie ma zwaliła mnie z nóg...
tak że joamar współczuję Ci straty dzidziusia z całego serca:-(

scarlet ujawnił sie powód Twojej nieobecnosci!czy ja przegapiłam to że spodziewasz sie 3-go dzidziusia czy co?jak to się stało:confused:ale serdecznie gratuluije slicznej trójeczki tym bardziej ze jak piszesz radzisz sobei z nimi :sorry2:ja ostatnio mam jazdy na temat trzeciej ciąży bo we wrzesniu okazało się że straciłam groszeczka nawet nie wiedząc o jego istnieniu:-(gino mnie o tym poinformował podaczas badania USG ... no mniejsza z tym.Niby nie staralismy sie i nie wiedziałam co nosze pod sercem ale wiadomosc ze juz tego nie ma zwaliła mnie z nóg...
tak że joamar współczuję Ci straty dzidziusia z całego serca:-(
Współczuję niekat :-(, odpoczywaj, bierz witaminki i kwas foliowy i kochaj się z mężem jak za czasów narzeczeństwa;-).

reklama
bohaciefka dziekuje za miłe słowa:sorry2:my tak po prawdzie nie planujemy w najbliższym czasie trzeciego bobasa ale jakby sie przydarzyło i postanowiło zostać byłabym szczęsliwa:-)tylko finansowo byłoby gorzej...
Oliwia jak sie okazało na poneidziałkowym zebraniu będzie prawdopodobnei zmuszona isć do szkoły do 0... martwi mnei to bardzo bo nowe rpzedszkole bedzie oddane we wrześniu ale moze nie byc meijsca dla naszych sześciolatków bo podobno wchodzi obpwiązek rpzedszkolny dla 5-latków (czyli krótko mówiąc rodzic będzie miał OBOWIĄZEK płacić 200 zł miesiecznie na przedszkole nawet jesli beda to pieniadze przeznaczone na chleb.......).Dodatkowo wyszło
na jaw że nasze starszaki beda korzystały z tego samego korytarza w szkole co 4,5,6-klasiści.Nie wyobrażam sobie mojego dziecka między takimi iwlekoludami biegajacuymi jak wariaty.Przecież te biedne dzieciaczki pochowają sie po kątach i będą się bały nosa wyściubić... nie wspomne o tym ze na dzien dzisiejszy w jednej grupie bedzie 28 osób a grup będzie 3 ... przy jednek małej salce....
nie no my jako rodzice juz rozmawialismy nawet o napisaniu pisma do kuratorium.... tak nie może być!!nauczycielki sa niepocieszone bo wolałyby porpacowac z naszymi dziecmi jeszcze ten jeden rok i żal im sie z nimi rozstawać:-(ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry