reklama
Dziewczynki piszę tutaj o naszym spotkaniu w Krk :-) fajnie by było jakbyście napisały kto da radę być? żebym wiedziała ile nas będzie i wtedy będę wiedziała jakie atrakcje szykować ;-). a we wtorek chcemy się z MAŁĄ MI spotkać to byśmy obgadały co nieco.... bo potem jadym nad morze, potem do mamy do lekarza i wrócę na samo spotkanie w sobotę ;-). I jakby nie patrzeć to już tuż tuż
emiliab
Fanka BB :)
Mnie niestety nie będzie:-(. Powodów jest dwa: 1)za daleko 2) będę w Gdańsku u brata...:-
-(. Chociaż z marrgeritką się spotkam...
M
Mona6061
Gość
Plitwickie Jeziora-Wow ale piekne miejsce musze w przyszlym roku sie tam wybrac!Widac po opiniach i fotkach ze pieknie tam jest
Bulgaria tez kusi,sporo osob tam jezdzi
ponoc tez slicznie jest i w miare tanio...
Co do wyjazdow my mamy tylko takie jednodniowe w tym roku, do Lourdes, raz nad ocean raz do Hiszpani(San Sebastiàn)pod figurke Jezusa i na plaze oczywiscie.Mala lubi jazde autem,znosi ok wszystko.Na plazy w upaly ma swoj namiocik ktory chroni od slonka.
Co do wyjazdow my mamy tylko takie jednodniowe w tym roku, do Lourdes, raz nad ocean raz do Hiszpani(San Sebastiàn)pod figurke Jezusa i na plaze oczywiscie.Mala lubi jazde autem,znosi ok wszystko.Na plazy w upaly ma swoj namiocik ktory chroni od slonka.
ELWIRKA 25
Mamuśka
SARISA ja tez niestety nie moge sie spotkac za daleko:-(
R
rysia85
Gość
Sarisko ja bym bardzo chciała dotrzeć na 27.08 do krk...nie chce jednak obiecywać że mi się to uda (wszystko zależy jak mój M będzie pracował
)postaram się go jednak przekonać bo zobaczyć Wasze "mordki" jak dla mnie bezcenne...
)postaram się go jednak przekonać bo zobaczyć Wasze "mordki" jak dla mnie bezcenne...
renata borysek
Fanka BB :)
dla nas tez za daleko:-(
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Sariska ja pomyśle ale wiesz, uzależniona jestem do małża :-( baaardzo bym chciała !!!!!
Podziel się: