reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Widzicie ten dzban? Stary zrobił mojito 😁😁 kto wpada ?
20220624_224018.jpg

reklama
Proseko tak, aperol fujka xd
ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami :D Ale kocham piwa pod każdą postacią :D Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre :D No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów :D

ja nie lubię szampana bleeh i dlatego prosecco odpada. Pewnie dlatego, że za czasów młodu, kupowałam sporo w biedrze i chlałam po krzakach z koleżankami :D Ale kocham piwa pod każdą postacią :D Ostatnio bardzo mi smakują IPY wszelkiego rodzaju. Ciemne też lubię, ostatnio piłam ciemne, takie gorzkie że ryj wykrzywiło ale było dobre :D No, nie ma to jak zimny browar. W końcu napój bogów :D
Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończona :D

Ipa kocham, ale APA to moja miłość nieskończona :D

W kwestii modżajto to chyba też wolę virgin. W ogóle bardzo lubię różne koktajle bez alko, niekiedy wyobraźnia barmanów jest imponująca! No ale jak mus to mus, konkretne wino czasem musi wjechać
@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam 😉 miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia dusza 🥰

ja też gestykuluję często :D ale dzwonić to mogę wszędzie i załatwiać wszystko :D
Ja czasem jak czytam Twoje odpowiedzi to nie wiem czemu ale właśnie wyobrażam sobie gestykulującą Ciebie, może dlatego, że Twoje odpowiedzi w moim odczuciu są takie "prędkie” i emocjonalne i oczywiście to wszystko w pozytywnym sensie 🥰

@Madame JS Jesteś mi bardzo bliska z wielu powodów, tych jeszcze nie odkrytych również. Od początku sam Twój nick mnie urzekł, a z każdą Twoją opowieścią tylko się w tym utwierdzam 😉 miłe to bardzo. Dziewczyny tu piszą o odnalezionych siostrach a ja myślę, że Ty to moja bratnia dusza
Też o tym myślę od dłuższego czasu, ma chérie 😊. Najpiękniej byłoby odnaleźć się, w niemal tym samym wieku - w tej samej czasoprzestrzeni docelowo-staraczkowej... 😘

reklama
Ale... w... ogóle... jaki związek.. szampan... i Prosecco...no nieeeee... 😅🧐🤪

Do góry