reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Koniecznie kupcie jakiś aloes i mu nawilżaj kilka razy dziennie. Filtr 50 plus koszulka niestety cały dzień. Jak wrócicie do pl to pantenol, może być w sprayu, gruba warstwa i niech leży aż się wchłonie. Niech pije duzo wody
Nie ale on nie cierpi raczej, nic go nie boli i dobrze sie czuje :) ale tak, filtr 50 mamy, aloes mamy, wode pije takze jest ok :)

reklama
Boże jakie ja miałam pochrzanione sny…

1. Śniło mi się, ze byłam żołnierzami rzymskimi, których Piłat wyznaczył do pilnowania grobu Jezusa (wtf)
2. Że moja przyjaciółka, do której jedziemy na roczek jest w 6 miesiącu ciąży i słysząc ta wiadomosc się rozpłakałam, bo się bałam mówić o swojej
3. Ze zjadłam taaaaaaaaaaakaaaaaaaa górę pysznego ciasta a mimo to wyglądałam szczuplej niz rok temu XD

My wlasnie jedziemy na Balos.
Mój organizm chyba przyjął postawę obronna przed przezeraniem sie, bo na wszystko oprocz wody i herbaty mam odruch wymiotny :p nawet na ziemniaki! Zastanawiam sie czy nie mam jakiegos udaru czy coś, ale po prostu chyba sie przezarlam. Jak mylam zeby to trwalo to kilka sekund bo myslalam, ze mi sie wroci

My wlasnie jedziemy na Balos.
Mój organizm chyba przyjął postawę obronna przed przezeraniem sie, bo na wszystko oprocz wody i herbaty mam odruch wymiotny :p nawet na ziemniaki! Zastanawiam sie czy nie mam jakiegos udaru czy coś, ale po prostu chyba sie przezarlam. Jak mylam zeby to trwalo to kilka sekund bo myslalam, ze mi sie wroci
czekam na foty z Balos ❤️ za pewne zmiana kuchni, zmiana klimatu, upały i organizm niestety się buntuje. Elektrolity, napoje i będzie dobrze 🥰

reklama
Do góry