U
użytkowniczka 212
Gość
ej w ogole ja se tak krzywo opaliłam łydy, że beka. Wrzuce Wam fote jak mi sie udaNie pytajcie czemu nie zdjełam zegarka xD mam tez opalone tylko pol czoła (grzywka)
Zobacz załącznik 1415752
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej w ogole ja se tak krzywo opaliłam łydy, że beka. Wrzuce Wam fote jak mi sie udaNie pytajcie czemu nie zdjełam zegarka xD mam tez opalone tylko pol czoła (grzywka)
Zobacz załącznik 1415752
Ale jak do tego doszło?Zobacz załącznik 1415754
Te białe ślady to po prostu brak opalenizny. Mam łydy w ciapy. Czemu? Nie wiem.
Może się tak dokładnie posmarowalas kremem z filtremZobacz załącznik 1415754
No tego sie nie spodziewałam xD może stary zachlapał?Zobacz załącznik 1415754
chyba sie filtrem zle posmarowalam xDAle jak do tego doszło?
Kurcze ja to pozamawaiłam troche z tego shein ale wszystko prawie odsyłam bo jakościowo jakoś mnie drażniKocham miłością bezgranicznąMam całą szafę kiecek i zamówiłam na shein kolejne dwie
z polecenia Naszej Lady
Ja to sie kilka razy przejechalam na ali z ciuchami i jakos nie moge sie przekonac do sheinKurcze ja to pozamawaiłam troche z tego shein ale wszystko prawie odsyłam bo jakościowo jakoś mnie drażnijedynie jakieś stroje kąpielowe I dodatki są ok ale na sukienkę fajną jakoś nie mogę trafić