LadyCaro
Fanka BB :)
yebać tego starego dziada, hejtuje białe testyMówisz i maszz rana teścik. Nie ma co oceniać, nie zdałam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yebać tego starego dziada, hejtuje białe testyMówisz i maszz rana teścik. Nie ma co oceniać, nie zdałam
![]()
ja mam jeszcze swój elektroniczny ciężarny plastikmoże chcesz pooglądac moje fałyszwe kreski?mam wszystkie zdjęcia
![]()
Ja zrobiłam dzisiaj, białas.Testuje ktoś w najbliższym czasie?
Ja po poronieniu miałam takie odpuszczenie i wręcz niechęć do ciąży, ale to głównie dlatego, że mam za 1,5 mies ślub, a w wakacje chciałam się bawić.Też nie zdałam![]()
Ej no nie żartuj sobie nawet... To te stare cienie?
po pierwszym biochemie wywaliłem pozytywy, ale pierwszego zostawiłam zdjęcie, przy drugim tez wywaliłem, ale elektronicznego mi szkodaJa sobie zostawiam na pamiątkę mój pierwszy pozytywny test. Jak wróciłam od lekarza który mi powiedział, że niestety serduszko się zatrzymało to go wyrzuciłam. Od tego czasu wywalam każdy test![]()