reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Napisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej :)

Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce. :)"

Będę próbować z cytryną albo sokiem malinowym
To właśnie ta aperola tez jest taka fajna kwaśna i ma do tego dużo witaminy C wiec samo zdrowie :)

Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce. :)"

może z tabasco i sokiem malinowym niczym wściekły pies 😂😂😂

czyli dobrze pisałam, że do sałatki! 😂

Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego 😁
Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce 😉 taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawil 🤣🤣🤣

reklama
Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego 😁
A termomixu nie mam, ale mam taki procesor i w sumie robi wszystko. I tez go duzo uzywam. A ile dalas za swoj termomix?

Do góry