reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Jutro idę do fryzjera podciąć końcówki i zrobić sobie grzywkę 😝
Super! Też byłam wczoraj, straciłam jakieś 6cm włosów. Zagadałyśmy się z fryzjerką.. o wszystkim. Salon był pusty, bo likwidują niedługo. Opowiadała o swoich 7 (!) poronieniach, o klientkach, które mówią o in vitro... skończyło się na tym, że włosów mi więcej nie obetnie, bo się przeprowadza, ale trzyma kciuki za moje IVF ;-)

A nam poszła pompa paliwa i czujnik klimy i tak sobie jeździmy pegeotem z lat 90 w zastępstwie. Tylko czekam aż się puk puk rozsypie :D
stare peugeoty są prawilne! Mieliśmy taką piękną żółtą 106-tkę do dziś wspominam to wspaniałe autko. To Nasz ś.p. Rzepak

Załączniki

• IMG_0691.JPG
    IMG_0691.JPG
    117,2 KB · Wyświetleń: 53
mój stary czasem też tak lubi zwyczajnie pojeździć 😂
ja za młodu tak jeździłam bez celu z siostrą czesto robilyśmy sobie taki dzień że w ogóle nie wychodziłyśmy z wyra no poza siku i żeby coś zjeść. Oglądałyśmy wtedy cały dzień the walking dead. I była sobie taka godzina 21 potrafiłyśmy wstać, ubrać się, trochę umalować, wsiąść w samochod i jeździć po nocy bez celu. Ja qtedy kierowałam bo ona młodsza 3 lata ode mnie. Mega mnie to relaksowało.

reklama
A co do whiskey to ja lubię, ale bardziej te amerykańskie i bourbon też lubię. Oczywiście Irlandzką tez nie pogardzę, a wiecie dlaczego lubię ten rodzaj trunku? Bo mogę go pić z najlepszym napojem świata czyli Pepsi! 😂 stary woli ze Spiritem

Do góry