Moonstone
Moderator
A nam poszła pompa paliwa i czujnik klimy i tak sobie jeździmy pegeotem z lat 90 w zastępstwie. Tylko czekam aż się puk puk rozsypiemój stary czasem też tak lubi zwyczajnie pojeździć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A nam poszła pompa paliwa i czujnik klimy i tak sobie jeździmy pegeotem z lat 90 w zastępstwie. Tylko czekam aż się puk puk rozsypiemój stary czasem też tak lubi zwyczajnie pojeździć![]()
jak mój tesciuA wiecie ze mój pije pepsi z woda?![]()
Super! Też byłam wczoraj, straciłam jakieś 6cm włosów. Zagadałyśmy się z fryzjerką.. o wszystkim. Salon był pusty, bo likwidują niedługo. Opowiadała o swoich 7 (!) poronieniach, o klientkach, które mówią o in vitro... skończyło się na tym, że włosów mi więcej nie obetnie, bo się przeprowadza, ale trzyma kciuki za moje IVF ;-)Jutro idę do fryzjera podciąć końcówki i zrobić sobie grzywkę![]()
stare peugeoty są prawilne! Mieliśmy taką piękną żółtą 106-tkę do dziś wspominam to wspaniałe autko. To Nasz ś.p. RzepakA nam poszła pompa paliwa i czujnik klimy i tak sobie jeździmy pegeotem z lat 90 w zastępstwie. Tylko czekam aż się puk puk rozsypie![]()
ja za młodu tak jeździłam bez celu z siostrą czesto robilyśmy sobie taki dzień że w ogóle nie wychodziłyśmy z wyra no poza siku i żeby coś zjeść. Oglądałyśmy wtedy cały dzień the walking dead. I była sobie taka godzina 21 potrafiłyśmy wstać, ubrać się, trochę umalować, wsiąść w samochod i jeździć po nocy bez celu. Ja qtedy kierowałam bo ona młodsza 3 lata ode mnie. Mega mnie to relaksowało.mój stary czasem też tak lubi zwyczajnie pojeździć![]()
Rzepak xDD skąd ta nazwa xDstare peugeoty są prawilne! Mieliśmy taką piękną żółtą 106-tkę do dziś wspominam to wspaniałe autko. To Nasz ś.p. Rzepak
To czerwona strzała wyglada tak samo tylko nie zgadniecie: jest czerwona XDstare peugeoty są prawilne! Mieliśmy taką piękną żółtą 106-tkę do dziś wspominam to wspaniałe autko. To Nasz ś.p. Rzepak
No bo miał kolor jak kwitnący rzepakRzepak xDD skąd ta nazwa xD
Ja podczas okresu odpadam najszybciejja tez nie mam, bo Ci odpisuję
A co do alkoholu, to ja mam raczej słabą głowę, jedyny czas kiedy chleję i nie czuję to podczas okresu![]()