reklama
Wezu
Fanka BB :)
Zgadzam się. Przytłoczy cię!Kochana jakas taka ciężka i ciemna ta kiecka. Szukaj innej
Wybacz, nie mam na celu nikogo urazic, tylko ja zawsze mówię co myślę. Ostatnio nawet jak koleżanka chciała kupić okulary przeciwsłoneczne i wysłała zdj, to jej napisałam, że chyba ochujała i jak jutro przyjdzie w nich do pracy to niech mi się nie pokazujei ostatecznie ich nie kupiła, a jak pokazała reszcie co chciała kupić to przyznali mi rację
![]()
@Moonstone
Do twoich pięknych włosów bym brała
Link do: DO_UZUPEŁNIENIA coś w tym kolorze

Wezu
Ja to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam

A
Alabama89
Gość
Tak, zaczęliśmy robić tez na nim naleśniki czy jakieś placuszki do których dodaje się mleko. Stary jak to usłyszał po raz pierwszy to protestował (on zawsze u nas w domu robi naleśniki). Ale dał się namówić i sam uznał ze nie ma różnicydziękuję, muszę spróbowaćnp z tego mleka można robić nalesniki i jakies placuszki?
A z naleśnikami mieliśmy różne eksperymenty i nie polecam naleśników z maka jaglana - straszny syf.
Ceonis
Tak, jak mi Lejdi odda swoją dupe, to będę szczęśliwaJa to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam![]()

Mmiiaa
Ale prosze przyjąć komplementJa to przy lejdi „si” królowej nasienia na rurze to się nie umywam![]()

LadyCaro
Ale hotowa@Moonstone co do varlesca kupiłam tam super sukienkę zima na imprezę. Wiec zajrzyj tam bo jest dużo weselnych. tak samo chicaca, są krótkie i długie różne![]()

Wezu
Hahahaha ja dupke akurat mam zacna w miarę po mamusi, mimo że szczupła jestem to kawał tylka jednak jestTak, jak mi Lejdi odda swoją dupe, to będę szczęśliwa![]()

Ja muszę się wziąć za siebie, zacząć na jakąś siłownię chodzić albo ćwiczenia uskutecznić w domu

reklama
Wezu
Dziękuje! Przyjmuje i się zawstydzam właśnieAle prosze przyjąć komplementwszystkie jestescie piękne babki
![]()