reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Kochana jakas taka ciężka i ciemna ta kiecka. Szukaj innej 😁
Wybacz, nie mam na celu nikogo urazic, tylko ja zawsze mówię co myślę. Ostatnio nawet jak koleżanka chciała kupić okulary przeciwsłoneczne i wysłała zdj, to jej napisałam, że chyba ochujała i jak jutro przyjdzie w nich do pracy to niech mi się nie pokazuje 😂 i ostatecznie ich nie kupiła, a jak pokazała reszcie co chciała kupić to przyznali mi rację 😁
Zgadzam się. Przytłoczy cię!
@Moonstone

Do twoich pięknych włosów bym brała

Link do: DO_UZUPEŁNIENIA coś w tym kolorze 😁😁😁 i do tego złote albo srebrne dodatki.

dziękuję, muszę spróbować ;) np z tego mleka można robić nalesniki i jakies placuszki?
Tak, zaczęliśmy robić tez na nim naleśniki czy jakieś placuszki do których dodaje się mleko. Stary jak to usłyszał po raz pierwszy to protestował (on zawsze u nas w domu robi naleśniki). Ale dał się namówić i sam uznał ze nie ma różnicy :)
A z naleśnikami mieliśmy różne eksperymenty i nie polecam naleśników z maka jaglana - straszny syf.

Tak, jak mi Lejdi odda swoją dupe, to będę szczęśliwa 😁😁😍😍
Hahahaha ja dupke akurat mam zacna w miarę po mamusi, mimo że szczupła jestem to kawał tylka jednak jest 😂 aczkolwiek większe piersi by mi się przydały, przynajmniej bym bez push Up chodziła 😂😂😂

Ja muszę się wziąć za siebie, zacząć na jakąś siłownię chodzić albo ćwiczenia uskutecznić w domu 🤦‍♀️

reklama
Do góry