Ceonis
Fanka BB :)
@olka11135 zalozylas szczęśliwy wątek lipcowych kresek
następny też zakładasz xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kompletnie nie liczyłamHahaha, dobry jest
Jejuuu trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!
Ja trochę liczę na ten cykl, ale do testowania jeszcze troszkę zostało
No to musisz odpuścić letnie, wesołe chalnieja kompletnie nie liczyłamMiałam zrobić zagranicznego bobasa, a nie jechać z nim na pierwsze wakacje jak jest ziarenkiem maku
![]()
tyle zagranicznego trunku mnie ominieNo to musisz odpuścić letnie, wesołe chalnie![]()
Kochana trzymam mocno kciuki żeby tym razem to było tojutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczyNa weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
A no, zachciało się bzykaniatyle zagranicznego trunku mnie ominie![]()
kupię na wynos i będę czekać na otwarcieA no, zachciało się bzykania
Stary wypije za Ciebie![]()
Oby ten trzeci raz był szcześliwy! 3 raz - 3 dziecko: czasami znaki coś nam mówiąjutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczyNa weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…