LadyCaro
Fanka BB :)
@olka11135 rozumiem, że Ty zaciążasz bezapelacyjnie w tym cyklu to kto dalej będzie robił wątki miesięczne? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja@olka11135 rozumiem, że Ty zaciążasz bezapelacyjnie w tym cyklu to kto dalej będzie robił wątki miesięczne?![]()
"Staraczki zaklęte,No ja![]()
ja w tym sezonie po raz pierwszy taki kupiłamWyszłam na zakupy i już nadrabiać muszę![]()
No wiec ja się nie maluje od pandemii, wcześniej nie umiałam wyjść z domu bez makijażuPodobnie jest z opalaniem. Kiedyś to był wyznacznik udanych wakacji a teraz to kąpie się w SPF50
![]()
@olka11135 rozumiem, że Ty zaciążasz bezapelacyjnie w tym cyklu to kto dalej będzie robił wątki miesięczne?![]()
wiem, idziemy łeb w łeb prawieMusi mnie ktoś zastąpić
Ale wiesz ja jeszcze przed owutakże nic nie jest przesadzone
Coś mi chyba umknęłoAle nie poszłaś w śladu mojej córki?![]()
To poczekaj z braniem metforminy miesiąc I się wyszalejWłaśnie wybieram prezent na babyshower i pierwszy raz od kilku tygodniu znowu poczułam straszny żal, że nie jestem w ciąży i że zdecydowałam zawiesić starania na czas bliżej nieokreślony, ale nie krótszy niż 3 miesiące. Jeśli w środę lekarz przepiszę mi metforminę to nawet nie będę mogła sprawdzić, czy przypadkiem nie jestem jedną z tych szczęściar, które zachodzą w ciążę w pierwszym cyklu na metforminie.
Dodatkowo, nie mogę tego żalu zajeść słodyczami, bo nie powinnam.
Ani zapić winem.
Ani jeść maka na smutno.
Ja bym chciała jakiś ale nie mam na tyle czasu żeby tego pilnować@olka11135 rozumiem, że Ty zaciążasz bezapelacyjnie w tym cyklu to kto dalej będzie robił wątki miesięczne?![]()