reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
u nas dzisiaj nie ma obiadu w domu, chłop wybył:-D

A ja mam już tego urządzania dosyć bo zawsze na cos brakuje kasy:-)chociaz teraz robimy już na cycuś:-) o ile mi sie po drodze cos nie odwidzi:-)

Kasia proste jak ......;-)
Ja mialam gotowy juz sos...tylko wrzucilam mieso na patelnie...do tego dalam czerwona cebulke w kosteczke...i czerwona fasole...Mozna wkroic papryke ,dodac kukurydze.... zalewasz sosem i dusisz...do tego ryz,makaron badz pieczywo...zrobilam dzis z pol kg.miesa...wlasnie wrocilam do domu bo bylam na kawce a potem na miescie i mowie nie bede fast foodow jesc jak obiad w domu-wracam a tam z ledwoscia tyle by dla mlodej starczylo...Adam wszystko zjadl :szok:

a ja mialam na obiad te kotlety z piersi kurczaka.. z dwoch wielkich piersi wyszlo mi 5 kotletow i jeden maly...Adam zjadl 2 ...Klaudia 3:szok:(ona je bez zmieniakow, ryzu, surowek, ) a mi zostal taki jeden malutki:happy:

Pati a ten sos to z torebki? Bo jak to takie proste to moze sprobuje choc sama nigdy nie robilam.

U nas dzis couscous (mialy byc kotlety z kurczaka ale Julek wspomnial ze jedli couscous w przedszkolu i naszla mnie ochota :-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry