reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
I co Dorcia wyczarowalas szejka? :-)

U mnie dzis planu brak :/ chyba kupie dzis pizze :-D

noooo...Pati zabije:D...dosplownie nie zjadlam tego co mi A kupil..bo jakos tak ruszylam kilka frytek i stwierdzilam, ze to nie to...siadlam do kompa..czytam o szejku iii mus...na obiad i kolacje wciagnelam dwie szklanki szejka:D
A i Duska tez...rano kazdy chrypa:D

teraz zajadam sie pyszna salatka owocowa (winogron, ananas, kiwi, jablko, brzoskwinia, banan, pomarancz i jogurt..mniam

a na obiad dla Duski zrobilam juz krupnik a dla A bedzie zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, pomidorami, serem i szynka...z ziolami bazylia, oregano..

U mnie wczoraj byl znowu szejk i do tego na zakaske swieze truskaweczki :-)
Dzis jestem sama z mloda i bedzie salatka a do tego wlasnej roboty bagietki...na deser truskawki a ja pewnie zas szejka wciagne...Od 15-stego dieta na maxa bo wesele 29-go ;-)

u nas grill (+wczorajsza zapiekanka ziemniaczana, ktora na grillu w foli odgrzewalismy) a Duska zajadala sie wczorajsza zupka-krupnikiem

Pati te muszle faszerowane to takie makaronowe, farsz mielone, pieczarki i pomidory na wierzch żółty ser:-D

my mieliśmy w planach grilla, ale pogoda do duupy :baffled: w związku z czym dziś były podudzia, ryż i sałatka z pekińskiej z fetą:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry