reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
Wczoraj załapaliśmy się na ziemniaczki, żeberka i mizerię a dzisiaj ziemniaczki jajko sadzone i jakaś suróweczka z racji tego że mi się nie chce gotować:-D

obiadu nie jedłam..ale za to kurcze kupilismy przepyszny polski chlebek razowy...no i to moja zguba- bo ja kocham! taki na zakwasie! mniamusny..normalnie lepiej niech zniknie..bo dupsko bede miała ze heeej:baffled::-D

dzis beda u nas kopytka i sos mysliwski..a tego to juz na pewno nie bede jadła:) bo ani kopytek nie lubie , a za sosami nie przepadam..wiec na zyczenie meza niech sobie je:) smacznego:D

dzis specjalnie dla Klaudyji mojej gotowałam zupke jarzynowa z groszkiem zielonym i brokułami...NAWET NIE SPRÓBOWAŁA:wściekła/y:!!!o nie! jutro jej nie dam nic..az wymieknie:-D:-p.bo chociazby spróbowała..to bym wiedziała, ze np. jej nie smakuje..a tak...:-(..bestia mała:-D..tylko słysze"nie ciem".."musia daj kao"-czyt-mamusiu daj kakao, badz "musiu, mamooo daj kasze".......

reklama
ha! nakarmiłam mała zupka:-):-):-) jak dała sie namówic- skosztowała..tak z pół miseczki zjadła-:-)
dzis na obiadek(zaraz wiec zmykam do kuchni:-p) będą kotlety mielone, puree ziemniaczane i korniszony oraz wczorajsza zupka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry