Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba każde dziecko rozróżnia, tylko nie umie nazwać poprawnie :-).U Nas córcia wszystkich rozróżnia, tak więc mama to mama (mówi jak się dzieje "krzywda"), "tata" mówi do tatusia oczywiście, a jak chce coś od niego to woła "tato", babcia - baba, dziadek - dziadzia, a ciocia - ciocia.
U Nas córcia wszystkich rozróżnia, tak więc mama to mama (mówi jak się dzieje "krzywda"), "tata" mówi do tatusia oczywiście, a jak chce coś od niego to woła "tato", babcia - baba, dziadek - dziadzia, a ciocia - ciocia.
;-)
takie proste typu "mama" itd jestem sobie w stanie wyobrazic ,ale ciocia mnie zszokowala 

Właśnie o to mi chodziło.Chyba każde dziecko rozróżnia, tylko nie umie nazwać poprawnie :-).
Cóż ja na to poradzę:-) Córcia bardzo dobrze się rozwija i tylko mogę się cieszyć.Twoja coreczka nawet ciocia powie;-)
takie proste typu "mama" itd jestem sobie w stanie wyobrazic ,ale ciocia mnie zszokowala
![]()
. Po kilku nieudanych próbach nakłada raczką jedzonko na łyzeczkę, ale i tak ląduje na podłodze:-)KwaszonegoOgórka???![]()

Jak zobaczy to aż się trzęsie
Bardzo jej smakują.