reklama

Dziś nauczyłam/em się!

• Starter tematu Starter tematu Agutek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój synek nauczył się dziś bujać na koniku. Konik jest plastikowy na biegunach z firmy Little Tikes. Siedzi sobie, sam się buja i jest szczęśliwy:-):-):-):-)
Ten konik to fajna sprawa nie ma ostrych kantów, a do podłogi bliziutko. Leon sam też z niego schodzi. Śmiać mi się chce bo chodzić nie umie, za jedną rączkę chodzić dopiero zaczynamy, a buja się na nim jak przedszkolaczek.

reklama
chcialam sie pochwalic, ze moje dziecko rozmawia przez telefon ;-)
otwiera sobie klapke, przyklada komorke do ucha a nastepnie mowi "mama....baba" :-D

a dzis rano dwa razy wybrala do mnie numer i mi puszczala klawiszami sygnaly morsem...ciekawe co chciala mi powiedziec hehe :-D
No to ja sie pochwalę, że mój spryciarz posiadł tą umiejętność w listopadzie (a może wczesniej) :sorry2: Nawet mam nagranie z 4 grudnia, jak zawzięcie dzwoni do taty i mówi "tata".
A teraz to juz umie wybrać numer, wysłać mmsa, zrobić zdjęcie, nagrać coś, zawiesić rozmowę, wyłączyć mikrofon, pewie coś jeszcze by się znalazło... Bardzo często rozmawia z tatusiem przez tel.

a u nas nic ani mama ani tata ani baba ani mee ani bee ani kukuryku,tylko trochę coś po swojemu, najczęściej udaje odgłos samochodzika i tyle:tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry