reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Wiktoria z każdym dniem mówi coś nowego. I powoli zaczyna odmieniać wyrazy:-D Mówi śpi, śpię, śpisz :-), mama, mamo. Z nowych imion - Ela, Mimi:-D (Michał).
Pokazuje i mówi literki i, e, a, o, q, cyfry 1 i 3.

Ewa zdolna dziewczynka z twojej Wiktorii :tak:

Moja Madzia od kilku dni "nawija" całymi dniami wyrazy na p: pipi, pepe papi a pi , nie wiem skąd jej się to wzięło :tak::tak:
A 3 mówi jak ja odliczam miarki kaszki. Ja mówię jeden, dwa a Madzia "tczy"

z nowości wyrazowych Piotrusia to "epiś","pi", bejbi:-D

dzisiaj zszedł sam z fotela, nie głową w dół, jak zwykle:szok:, tylko nózkami na brzuszku i to bez pomocy:tak:, cieszę się bardzo, bo moze nie będę musiała go tak strasznie pilnować, tylko od czasu do czasu zostanie sam w pokoju:tak:

z nowości wyrazowych Piotrusia to "epiś","pi", bejbi:-D

dzisiaj zszedł sam z fotela, nie głową w dół, jak zwykle:szok:, tylko nózkami na brzuszku i to bez pomocy:tak:, cieszę się bardzo, bo moze nie będę musiała go tak strasznie pilnować, tylko od czasu do czasu zostanie sam w pokoju:tak:
Ewelina jeszcze napisz co znaczą te słowa:-D A z tym zostawianiem w pokoju bym się tak nie cieszyła, bo następna umiejętność to będzie wchodzenie jak najwyżej się da:-D

Ewelina jeszcze napisz co znaczą te słowa:-D A z tym zostawianiem w pokoju bym się tak nie cieszyła, bo następna umiejętność to będzie wchodzenie jak najwyżej się da:-D

"epiś" mówi na siebie:-D, nie mam pojęcia dlaczego:szok:,
"pi" to znaczy pić:tak:
a "bejbi" po prostu tak sobie gada i nie mogę wyczaic o co mu chodzi:baffled:, bo przy rówznych okazjach to powtarza :-D

ewa, a z tym wchodzeniem, to mnie normalnie pocieszyłaś:szok::-D:szok::-D

blueberry moja też głównie w dużym pokoju się bawi, ale jak wiedziała, że smoczki są w łóżeczku to szła tam i tak kombinowała aż wyciągnęła :-D schowanie pod kołdrę lub poduszkę nic nie dawało :no:

ewo jak tak dalej pójdzie to twoja córa w wieku 3 lat pójdzie do szkoły zamiast do przedszkola ;-):-D

reklama
ewo jak tak dalej pójdzie to twoja córa w wieku 3 lat pójdzie do szkoły zamiast do przedszkola ;-):-D

a w wieku 13stu doktorat :-)

Mik jak nie gadał tak nie gada, ale wczoraj udawałam ze nie wiem o co chodzi ze słiniakiem, więc powiedział "djąć" - jak chce to potrafi

Mik nadrabia ruchowo, bo schodzenie tyłem ma już opanowane i włażenie na łóżko od jakiegoś czasu. Nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo ostatnio uczyłam go włazic na drabinki i potem próbował pokonać płotek na werandzie, tylko czekam kiedy zacznie włazić na drzewa i budowac procę...

Do góry