reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Egzotyczne wakacje

he he, a ja zagladam dzis na forum i widze nowy watek. czytam i wlasnym oczom nie wierze: EROTYCZNE WAKACJE. mysle sobie - niezle laski pojechaly. ale po chwili czytam jeszcze raz i widze, ze to jednak "tylko" egzotyczne... glodnemu pewnie chleb na mysli:p

a propos wyjazdow zagranicznych, bo wybieramy sie niedlugo na Slowacje. juz sie boje podrozy bo oczywiscie autem smigamy, ale mam nadz ze Mlody da rade:)

Aga jak to przeczytałam, to aż wyszłam na główny i sprawdziłam jak nazwałam ten wątek :) taka sugestia

reklama
http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/kreta/hotel_sirios_village_1941.php

ja polecam ten hotel. Byłam tam 2,5 roku temu i było super. Wszystko pod dzieci zrobione, 90% ludzi to rodziny z dziećmi. Fajne animacje wieczorne i te w ciagu dnia (my wtedy nie korzystaliśmy, bo Igor miał 2 lata dopiero, ale wieczorne bardzo mu się podobały). Ośrodek to taka wioska domków. Wokół piękne ogrody, plac zabaw, dwa baseny, basen mniejszy ze zjeżdzalnią i brodzik. Dyży wybór jedzenia również dla dzieciaków.
Jedyny minus to fakt, że do plaży trzeba dojść około 10 minut.

na zdjęciach wygląda bardzo zachecająco

Ja przyłączam się do pytania Naty ponieważ nie możemy się zdecydować gdzie jedziemyw sierpniu. Myślałam o Grecji lub o Włoszech, jeśli Grecja to chyba nie kontynentalna bo zbyt gorąco.
Macie jakieś miejsca godne polecenia?

jesli chcesz tanio i włochy to polecam
Appartamenti Marina Grande Bibione
my by;liśmy tam z neckermana . we wrzesniu tanio bardzo 2 tyg kosztowały nas 1800zł . to jest takie jakby mieszkanie 2 pokoje jeden sypialny ( łózka normalne nie mają dla dzieci ale Ola spała w nami )
w drugim sofa , aneks kuchenny stół duży , jest lodówka wszelakie gary .
żarełko we własnym zakresie .
super lokalizacja 50m do głównego wejścia na plaże . w cenie parasole na plazy ( dostajesz miejsce i ten jest twój )
Bibione to miasteczko , jest gdzie połazić , do wenecji ok 80km .
we wrześniu jest ok 25-27 stopni także dla dzieci rewelka i jest mało ludzi, moim zdaniem lepiej niż w pełnym sezonie gdy jest tłum

Ja najlepiej wspominam ten
Grand Hotel Iberostar Anthelia Playa de Fanabe (Teneryfa, Hiszpania) - Wycieczki

ale teraz ceny ma zaporowe jak dla mnie :no:

a jeszcze dodam że byłam w nim przyoadkiem bo mieliśmy rezerwację tez w iberostarze ale sporo tańszym kawałek dalej , wyłazimy na lotnisku a tu rezydentka do nas że tamtem z remoncie i że ma zaznaczone że pismo dostaliśmy a nie dostaliśmy nic .. ja na panią a buzią wyskoczyłam , baba polazła wykonała dwa telefony i w cenie tamtego dostaliśmmy ten . tamten miał 3 gwiazdki ten 5 , także farcik niezły :) w cenie też była gigantyczna różnica . takie niespodzianki serwuje neckermann

Mam koleżankę co była w parunastu już iberostarach i mówi że nigdzie nie ma takiego żarła jak w hotelach tej sieci . a hotele są praktycznie wszędzie

Anna super ten hotel :) chciałabym kiedyś jeszcze zawitać na kanary najlepiej w zime:-p:-p

Ostatnia edycja:
Hotel Miramar Obzor (Burgas (Bułgaria), Bułgaria) - Wycieczki

to i przyszła pora na mnie .

Hotel bajka :)
Super przystosowany dla dzieci , placyk zabaw w wodzie , dwa na plazy . animacje polskie dla dzieci z neckermana . można starszaki zostawiać w klubie na ok 5h dziennie , gdzie mają zajęcia językowe , plastyczne i inne cuda .
menu dla dzieci , super jedzonko , wszystkiego dużo i zawsze dostępne nie ma tak że nie dołożą jak czegoś braknie . pokoje duże , czyste super sprzątane . BUłgarzy są bardzo mili , uczynni . na żarełku pełno krzesełek dla dzieci nie ma tak że brakuje . ogólnie typowy hotel dla rodzin i masa w nim dzieci . wieczorami dyskoteki dla dzieci , potem animacje dla dorosłych . przez cały dzień gimnastyka , piłka plażowa czy konkursy ciągle coś . cztery wielkie baseny jak ktoś chce ciszę jest taki gdzie mało ludzi jak ktoś lubi głośniej też ma :) może czyste , plaża należąca do hoterlu , nigdy nie brakuje leżaków , ręczniki są na baseny raz na dobę w cenie .
jednym słowem polecam bo dla mnie super :)

My w tym roku byliśmy tutaj Welcome to Planos Beach Hotel - sTsilivi Zakynthos Island Zante w Tsilivi na Zante :)
Hotel godny polecenia. Mają łóżeczka i krzesełka, a w pokojach jest mini aneks kuchenny :) Poprosiliśmy o cichy pokój i dostaliśmy z widokiem na morze "z dala" od basenu ( głośno na nim bywało ). Do plaży minutka spacerkiem. Piaszczysta, ale wąska, idąc w prawą stronę coraz szersza :) Jedna z niewielu piaszczystych na wyspie i jedna z ładniejszych. W ocenie ( regulowana przepisami UE ) plaża w Tsilivi ma 4*plus :) (5*plus to maximum). W Tsilivi jest też bardzo fajny park wodny, ale większa część dla dzieci zdecydowanie, ale takich od 1,5-2 latek w górę.

wybierała się może któraś z Was za granicę z biurem podróży ? Chcieliśmy z R pojechac gdzieś zimą, bez Z, ale ofert są miliony, biur jeszcze więcej, nie mam pojęcia na co patrzec... jak tanio i sprawnie wyjechac gdzieś w ciepłe kraje ?

reklama
Love zależy gdzie chcecie pojechać. Zimą to zostają wam wyspy kanaryjskie i Egipt oraz oczywiście bardziej egzotyczne kierunki.
Jeśli chodzi o Egipt to musisz pamiętać przede wszystkim o tym,że ich system gwiazdek nie równa się europejskiemu więc np ***** może odpowiadać naszym ***.

Zastanawiamy się nad hotelem Movenpic na wyspie El Gouna (Egipt)
Movenpick Resort - Afryka - Egipt - Region: Hurghada - El Gouna -Ranking hoteli
albo o hotelu
The Gloria Palace Amadores Thalasso and Hotel, Amadores-Mogan Hotel, Instant Secure Online Reservations ( Gran Canaria)

My mamy właśnie dylemat którą opcję wybrać. Chcemy polecieć ok 18-20 stycznia więc jeśli któreś kwietniówki mają ochotę na wspólny wypad to będzie super. Mamy niańkę więc jak coś to możemy się nią podzielić, hehe. Moja mama zadeklarowała,że wybierze się z nami :)

Ostatnia edycja:
Do góry