reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

ona jest aktualizowana tylko za pomocą edycji więc nie wyświetla Ci się pogrubieniem jako nowy wpis:)
ale ja bym dodatkowo proponowała przy każdym nowym dzidziusiu lp. tak jak w lipcówkach

reklama
Kochane Panie M. Mam nieśmiałą sugestię, coby może zaktualizować nasze "rozpakowane mamuśki i ich pociechy"?
Byłoby fajnie, gdyby dało radę na bieżąco uzupełniać tę listę. Tak się sypiemy, że zaraz się zaczniemy gubić ;).

Przepraszam, że zawracam gitarę w takim gorącym okresie, ale tak sobie myślę, że to przecież i tak preludium, kiedy jak nie teraz? ;)
nic sie nie gubie, na biezaco codziennie lista aktualizowana :)

ona jest aktualizowana tylko za pomocą edycji więc nie wyświetla Ci się pogrubieniem jako nowy wpis:)
ale ja bym dodatkowo proponowała przy każdym nowym dzidziusiu lp. tak jak w lipcówkach
no tak, ale narobi sie pelno postow, a tak wszystko bedzie w kilku, lista

Ups, jednak jestem trąba ;).
Zwracam honor i przepraszam za tą swoją ciemność...:(
:)

hehe też bym nie wiedziała, ale kiedyś na forum lipcówek to zauważyłam :p
:)

no wiec dzis dodalam nastepnego posta i tym samym podciagnelo sie do 3go tematu przyklejonego
jak juz sie wysypiemy to ktoregos dnia mozna bedzie sie pobawic i zrobic kazda z nas w osobnym poscie, moze cos jeszcze wymyslimy do tego
panuje nad tym, prosze o dane do uzupelnienia,u kilku brakuje mi tygodni i dni w ktorym sie rodzilo, pkt apgar albo cm dzieciaczka, kilku zdjec tez itd

Nie wiem czy to dobry pomysl, ale moznaby stworzyc watek poporodowy.Jest o wracaniu do formy, cwiczzeniach itp. Ale moze fajny by byl tez taki gdzie opisywalybysmy swoje samopoczucie, gojenie ran, krwawieniach itp.rzeczach?:)

Zmienimy nazwę w objawach i samopoczuciu w ciąży i po ciąży. Gojenie ran, krwawienie, nie będziesz o tym myślała to nie jest uciążliwe, wielu przejdzie zanim do domu wrócą ;-)

hej hej, zastanawiam się czy chcecie nowy wątek na temat diety przy karmieniu piersią? bo w temacie o karmieniu sprawy "techniczne" i "fizjologiczne" rządzą a pytania o dietę padają w wątku głównym. co Wy na to? można by to nawet kontynuować w temacie "co można a czego nie? (w czasie ciąży). proszę o opinie :)

reklama
no właśnie mnie chodzi o to żeby było osobno - żeby później inne osoby mogły przejrzeć sobie sprawy diety nie musząc czytać o laktatorach, wkładkach laktacyjnych itp

Do góry