reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki i filmiki

reklama
oj obżarstwo w dupsko i uda mi wlazło :-) ale do lata nasze dzieciaki tam nam dadzą w kość, że hoho :-) zreszta w tym roku na wakacje raczej nie pojedziemy a na działce to mnie to wisi jak w bikini wyglądam :-D ostatecznie schowam się za żywopłot :-D:-D:-D

Inuś- to ja niedyskretnie spytam- jaki wiek?? :szok: wyglądasz młodziutko, a te zdjątka to chyba nie ciążowe, co??;-) Chudzinka taka na nich jakaś :-)
Może Jan zechce się jednak obrócić- ja tak się obawiałam miesiąc temu o Naszą Leniwą, ale się ułożyła ładnie...

poza tym- dołączam do powitania- witaj u nas :-) i baw się dobrze;-)

a to my :-)
Ej to taka fotka....:-D, wiek już w przedziale podwyższonego ryzyka rocznik 71':-D ;-)
ale badanie wszelkie w tym prenatalne wyszły bardzo dobrze.
Brzuszek jest dość duży- tylko szczelnie opatulony i taka kurtka maskująca ,
fotka robiona w 33 tygodniu czyli 3 tygodnie temu...
No tak trzeba sobie z obecny 36 tygodniowym brzuszek zrobić ponieważ niewiele czasu zostało...
Hmm wydaję mi się (zresztą to też opinia lekarza i położnej), że w 36 tygodniu już są małe szanse na zmianę położenia :no:

a tak wyglądamy gdy tutaj klikamy :-D:-D

Załączniki

• bez tytułuc.jpg
    bez tytułuc.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 75
Martussa ale fajny domcio:-)

A pbg podobnie jak larkaa wpedza w kompleksy! Slicznego masz brzucholka! I gdzie mowisz, ze Ci te kilogramy poszly????:confused:

Inus, naprawde nie wygladasz na swoj wiek :no: Wstaw jakas fotke z brzusiem, bo taka z ukrywaniem pod kurtka sie nie liczy:no::-p

reklama
To ja tylko dodam , że jeeestem podddd wrażeeeniem.:tak::-) Aż jąkawa mi się załączyła. No i wasze brzucholki to wysoko, a mojego bidula dzwigać na rękach juz muszę.:baffled:

Do góry