reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

Dziewczyny tak chwaliłyście to jedzenie Werci, że ona znów powróciła do jedzenia palcami. Widelec trzyma w drugiej dłoni przez cały posiłek, ale użytek z niego robi rzadko ;-)

reklama
A to my:)
1. Miłoszek ma już skórę furę ale komóry nie ma haha
2.Nasza ulica tak wyglada a młody uwielbia auta
3.Miłoszka przyszły zawód:)
4.Ja przed ciążą tak wyglądałam.
5 A teraz taką figurę mam ponad rok po ciąży
af7bf20891.jpgb5f5f23b5d.jpgb48d791f88.jpegDSCK0057.jpg45831250_640.jpg

Ehhh dzieciaczki słodziaczki :D
Zosia ślicznotka w kapeluszu.
Niko domagający się cyca - bomba :D
Maciuś podobny do taty, ale do mamy też widzę podobieństwo :)
Wercia mała tancerka :D
Milka z Jurandem piękna para :D
Blanka widzę, że ostro naszym kibicuje ;)
Flavia z Juliankiem kochane słodziaki :)
Miłoszek też fajniutki :)

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, wszystkie dzieciaczki lutowe są cudowne :)

Mam troche czasu więc... i my sie przypomnimy
1)Ala śpi
5bv4eu.jpg

2)Moja mała Strojnisia
2zgr8yd.jpg

3)Moja mała ogrodniczka
zo9qc4.jpg

4)Pisać... pisać...
1zox092.jpg

5)W krainie zabaw
2ebxwte.jpg

6) w krainie zabaw - kulki :)
357ojrb.jpg

7)Z Tatą w zoo
291caco.jpg

8)Bardziej od zwierzat interesowały Alę samochody...
f19icj.jpg

Maranka ale wesoła dziewuszka z Alicji!...śliczne ma te loki :) i widzę, że już śpi w dużym łóżku..super!

Swoją drogą Maranko jak wklejasz zdjęcia, że są takie duże i nie tworzą się miniaturki?

ale Alunia jest cudna..świetne te loki:) no ja ostatnio miałam pytać czy jakieś lutowiatko już śpi w dużym łóżeczku?? bo nas lada moment czeka przeprowadzka i też zastanawiam się już nad takim "dorosłym" łóżkiem dla Blanki..tyle, że ona tak się wierci, że boje się trochę, że spadnie:)

dziekujemy za miłe słowa :)
Yawla ja robie zdjęcia z tej strony TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i tam moge sobie ustawić jaki rozmiar mi pasuje, tylko że tu trzeba każde pojedyńczo zapodawać.
Ewelinka moja też się kręci i też sie bałam czy w nocy nie spadnie, ale tam jest na wysokości głowy tak gdzies z metr długa i wysoka na jakieś 20cm barierka, która sie przymocowuje no i poki co nie spadła jeszcze z tego łóżka...no a spi w nim od sierpnia... no i bardzo je polubiła bo od razu jak jej kupilismy i rozłozyliśmy to nie chciała wychodzić, że to jej jest i koniec i od tego czsu mamy spokój ze spaniem bo ona spi w swoim łóżeczku a do naszego już sie nie pcha, nawet sie złości jak ją rano biore gdy sie obudzi bym ja mogła sie "doleżeć" Bardzo jestem zadowolona z tego łóżka, no a w tym malutkim ona spać w ogóle nie chiała... może ze 3 godziny pospała w nocy i do nas sie pchała a tu potrafi ładnie całe nocki przespać, wiec było warto zaryzykować kupno takiego własnie... :)

maranka masz piekna corcie,zakochalam sie w tych kreconych wloskach,a i super,ze Ala spi juz w "doroslym" lozku,ja toche boje sie,ze gdy kupimy Gracjankowi lozko,bedzie do nas przychodzil w nocy

reklama
Do góry