• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Gaja Maksio dosłownie do schrupania

Małpko sliczne te Twoje piranie. Ślicznie im w tych rozach. A urode pewnie po mamusi odziedziczyły:tak:. I pokoik przecudny.

Guusia kobitki maja racje, Ty na 15-latke mi wygladasz:szok:, A Olafek słodziutki

Karolina
Julcia przeurocza, a usmiech ma cudny.

Kerna ale z Laurki fajny szkrabik, i jakie ma pucki.

reklama
to moze zaczne tak:

kerna ja podobnie jak beniaminka gdybym nie wiedziala o raczce Twoje malej to nawet bym sie nie dopatrzyla.

beniaminka Ty i w mokrych wlosach wygladasz uroczo:)

Gaja slicznie wygladasz..masz taka fajna urode:) a syncio papusny;)

guusia ladna blondyneczka z Ciebie:) synek za bardzo nie chcial sie ujawnic..

malpko slodkie dziewczynki masz:)

karolina ale slodki ma usmiech Twoja niunka:)

hmm bo wygląda normalnie.Ale jedynie co potrafi zrobić to unieść ja na taka wysokość. Póki co nie jest w stanie jej zgiąć w łokciu...zwróćcie uwage na wasze maluchy jak machają łapkami....a u nie ta rączka jest ciagle wzdłuż ciała i jedynie te kilka cm uniesiona...

Kerna sliczna jest ta twoja Laurka, a raczka na pewno wroci do sprawnosci , bo widze , ze cwiczycie ostro.
Wstretnamalpko ale u Ciebie dwie Miss Polonie rosna.

a to moj Skarbek

1a.JPG3a.JPG2a.JPG4a.JPG

dokladnie tak kerna..trzymamy kciuki za niunke i wierzymy ze bedzie dobrze:)

kasik na pierwszej fotce jakbym widziala mojego dawida..tak samo uklada sie do snu:) ale masz przystojniaka i jak fajnie go ubierasz:)

reklama
Kerna ja też przyłączam się do tych kciuków. Bedzie dobrze!!!
Kasik, mały to taki przystojniaczek, no no... a mojemu nadal sa za duże jeszcze ubranka, teraz nosi jeszcze rozmiar 56, a wczesniej miał 50.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry