reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych pociech ;)

A to moje szkraby w 1 miesiącu życia:

295.jpg

To grzeczniusia Nelusia:

104.jpg
108.jpg

A tu Florianek:

136.jpg243.jpg
pencil.png

reklama
Gosia śliczne Czorciki :)

Monia słodziaczki :) i nie widac różnicy wgowej :) śliczne...

a jak juz o akcentach Mikołajowych to oto mój Mikołajek (niestety Milenka nie była w nastroju do pozowania )

DSC06075.jpg

a tu juz prawdziwa miłość... tak się przyssała do Przemusia i chciała tylko przy nim leżeć a każda próba zabrania jej kończyła się krzykiem

DSC07635.jpg
a tu specjalnie od mojego Męża który chciał się pochwalić rzęsami naszej Misi

Zobacz załącznik 313976Zobacz załącznik 313977

olis pewnie z pięć to on waży, ale co do jedzenia to nigdy nie przekroczył 90, a panience zdarzyło się kilka razy po 120 wsunąć:-) Goni go, aczkolwiek ciągle malutka się wydaje. Przynajmniej ubranka po bracie dobre :-D

rainmanka cudne fotki, a rzęsy naprawdę zniewalające:-) Milenka coraz bardziej przywiązuje się do braciszka. Muszę i ja częściej je razem układać, ale takich momentów gdy razem są na chodzie jest bardzo niewiele. A jak są to np. jedno głodne lub śpiące i wrzeszczy drugiemu do ucha:-)

monia-dzieciaczki cudne!imionka tez fajne wybralas!
rainmanka-sliczne fotki,zwłaszcza ta z bliska,z rzęskami Milenki,faktycznie z niej laleczka jest:) i fajnie brata zassała :):)
dziewczyny ile waza wasze dzieci?bo mój Leon-5,5 kg,Maks-5,36 kg

Gosia super te Twoje Czorciki takie juz duze i teraz juz widac roznice bo wczesniej podobne do siebie byli
Rainmanka no chlopaki to na pewno beda sie bic o Milenke a tatus pewnie bedzie jej pilnowal ze hoho...
Ayla duze te Twoje chlopaki :)

Ayla spore chłopaki. Moje ważą po 5 kg a miesiąc starsze :)

Rainmanka a tak narzekałaś że dzieciaczki słaby kontakt mają a tu Milena taka przyssawka- cudnie :)

A to moje chlopaki

na 2 Alan 3 i 4 Aaron

Załączniki

• Image0170.jpg
    Image0170.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 70
  • Image0155.jpg
    Image0155.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 70
  • Image0161.jpg
    Image0161.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 68