aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
hanana - pięknego masz Synka!!! Gdzie Ty Kobieto masz te rozstepy?? Normalnie wróciłam raz jeszcze do Twojej fotki, i nie widzę
wcieraj się Kobietko ile wlezie jakimiś specyfikami (w razie "wu") i nie narzekaj bo cudownie wyglądasz!!!
Jolu - mój Mąż normalnie nie mógł się napatrzeć na Twoją piłeczkę (normalnie, aż ja się głupio poczułam.. Ty masz jedynie brzusio, a ja się w całej talii zaokrągliłam + delikatnie biodra, ale to jeszcze przeżyję...). Marzę aby w przyszłości podobnie wyglądać w ciąży (no i marzę o bliźniakach!!!)
Patusiu - Kochana - w końcu doczekałam się Twoich fotek ze zmienioną fryzurką - pięknie - poprostu pięknie:-)
A ja cholera we wtorek przefarbowałam swoje rudości na jasną czekoladę (ale wyszła mi chyba jakaś "gorzka czekolada";-) hihi - normalnie prawie czarna jestem...) i kurczę patrząc na te Twoje włoski - to już jutro bym je sobie rozjaśniła
nom - ale poczekam aż się farbka sama "spierze"
princesstopik - gratuluję córeczki

imię już wybrane? śliczne foteczki!!!
Krystyna - piękna zgrabna mamusia i piękny zgrabny brzunio
super!!!
wcieraj się Kobietko ile wlezie jakimiś specyfikami (w razie "wu") i nie narzekaj bo cudownie wyglądasz!!! Jolu - mój Mąż normalnie nie mógł się napatrzeć na Twoją piłeczkę (normalnie, aż ja się głupio poczułam.. Ty masz jedynie brzusio, a ja się w całej talii zaokrągliłam + delikatnie biodra, ale to jeszcze przeżyję...). Marzę aby w przyszłości podobnie wyglądać w ciąży (no i marzę o bliźniakach!!!)
Patusiu - Kochana - w końcu doczekałam się Twoich fotek ze zmienioną fryzurką - pięknie - poprostu pięknie:-)
A ja cholera we wtorek przefarbowałam swoje rudości na jasną czekoladę (ale wyszła mi chyba jakaś "gorzka czekolada";-) hihi - normalnie prawie czarna jestem...) i kurczę patrząc na te Twoje włoski - to już jutro bym je sobie rozjaśniła
nom - ale poczekam aż się farbka sama "spierze"princesstopik - gratuluję córeczki

imię już wybrane? śliczne foteczki!!! Krystyna - piękna zgrabna mamusia i piękny zgrabny brzunio
super!!!
w swoich poprzednich, pojedynczych, ciazach do porodu szlam duzo mniejsza niz jestem teraz.. Ale coz dwojka lokatorow to i mieszkanko podwojne
) a brzusio podobny do mojego i to bardzo :-)