• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

hanana - pięknego masz Synka!!! Gdzie Ty Kobieto masz te rozstepy?? Normalnie wróciłam raz jeszcze do Twojej fotki, i nie widzę:-D wcieraj się Kobietko ile wlezie jakimiś specyfikami (w razie "wu") i nie narzekaj bo cudownie wyglądasz!!!

Jolu - mój Mąż normalnie nie mógł się napatrzeć na Twoją piłeczkę (normalnie, aż ja się głupio poczułam.. Ty masz jedynie brzusio, a ja się w całej talii zaokrągliłam + delikatnie biodra, ale to jeszcze przeżyję...). Marzę aby w przyszłości podobnie wyglądać w ciąży (no i marzę o bliźniakach!!!)

Patusiu - Kochana - w końcu doczekałam się Twoich fotek ze zmienioną fryzurką - pięknie - poprostu pięknie:-)
A ja cholera we wtorek przefarbowałam swoje rudości na jasną czekoladę (ale wyszła mi chyba jakaś "gorzka czekolada";-) hihi - normalnie prawie czarna jestem...) i kurczę patrząc na te Twoje włoski - to już jutro bym je sobie rozjaśniła:rofl2: nom - ale poczekam aż się farbka sama "spierze"

princesstopik - gratuluję córeczki :-D:-D:-D imię już wybrane? śliczne foteczki!!!

Krystyna - piękna zgrabna mamusia i piękny zgrabny brzunio :-D super!!!

reklama
Dziweczyny piekne te wasze brzuszki..Teraz to juz naprawde jest co pokazac:tak: :tak::tak:Patrzac na was az sama sie zmotywowalam zeby sobie fotke zrobic:) Zdjecie z wczoraj, czyli 28 tydzien...

Załączniki

• PICT2031-2.jpg
    PICT2031-2.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 108
iwee - cała trójeczka pięknie wygląda!!! No i brzusio jeszcze taki nie za duży...
Kurcze - naprawdę zazdroszczę i Tobie i Joli Waszych bliźniaków oraz tego jak Wam ta ciąża służy :-D Obie jesteście takie piękne!!!
oczywiście Ty nadal chodzisz w zwykłych jeansach?? Super!!! :-)

iwee- calkiem spory brzusio jak na 28 tydz.. ale slicznie wygladasz:rofl2:
hannana- rzeczywiscie bardzo wyrazne twoje fotki synka.. no i twoj brzuszek tez ladnie sie prezentuje:rofl2:

Dzieki dziewczyny:)
aga_k_m spodnie tylko wygladaja jak nie ciazowe, ale sa elastyczne w pasie. Propos ubran to teskni mi sie juz bardzo za normalnymi ciuchami, w normalnych rozmiarach......ech byle do maja :tak: tez tak macie?
tiskanis masz racje ze uroslam:sorry2: w swoich poprzednich, pojedynczych, ciazach do porodu szlam duzo mniejsza niz jestem teraz.. Ale coz dwojka lokatorow to i mieszkanko podwojne:blink::rofl2:

hanana ale piekny synek i super fotka a Twoj brzusio tez sliczny:)
pozdrawiam
iwee ale slicznie wygladasz w ciazy widdac ze tylko w brzusio poszly kilogramy ...nozki takie szczuplutkie
pozdrawiam

iwee.. no fakt przeciesz bedziesz miala blizniaki nie popatrzylam a jak na blizniaki to brzuszek normalny:) :rofl2:
ja tez tesknie za normalnymi ciuchami..:-D

a to body ktore kupilam wczoraj:) i skarpeteczki w sumie rozowe ale co tam kubus malutki nie zorientuje sie hehe:)

Załączniki

• body1.jpg
    body1.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 65
  • body2.jpg
    body2.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 65
hanana5 ale fajnie ci dzidziusia widać :-) (ja nie mam tak fajnych fotek bo cały czas mały akrobata bawił się swoją stópką i zasłaniał sobie twarzyczke :confused:) a brzusio podobny do mojego i to bardzo :-)

iwee
fajny, zgrabny brzuszek :tak:

a ja wam powiem że mi się nie tęskni za normalnymi ciuchami :-p
ciąża to taki jedyny okres w życiu kobietek że możemy sobie pozwolić na takie ciuszki które nikt inny nie założy ;-) poza tym kocham swój brzuszek - i już teraz wiem że będę za nim tęsknić i będzie mi go brakować :rofl2:
ja to nawet żałuję że z tymi brzuszkami nie będziemy chodzić przez lato by móc wszystkim naokoło pokazywać nasze ....hmmm.... krągłości ;-) (bo teraz to brzusio przykryty jest pod zimowym płaszczem, swetrem)

reklama
iwee ślicznie wyglądasz :) brzusio masz taki zgrabniutki, super

barmanka79 szczerze przyznam ,ze nie mam za czym tęsknic nawet jakbym chciałą bo cały czas chodze w swoich ciuchach ;)
chciałam kupić spodnie ciążowe ale chyba nie będzie takiej potrzeby, jak bedzie to oczywiście kupię ..dziś wcisnełam się w swoje ukochane jeansy z tym ze górne guziczki zaczepiłam na gumki :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry