• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

A ja musze sie przyznac z reka na sercu ze nie bede tesknic za moim brzucholkiem......strasznie sie mecze.....i odliczam juz dni. Dzis zaczelam 35tydzien. Oczywiscei jak byl miejszy to bylo latwiej ale teraz....:baffled::szok:. Niby to stan wyjatkowy, ale ja w tym momencie moglabym same chyba minusy wymienic....:sorry2::baffled:. No juz sie nie moge doczekac kiedy swoje jeansy na tylek wciagne....o ile da radw:confused::baffled:.

reklama
A to jeszcze my.... fotki robione kilka dni temu...!

Załączniki

• DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC00187.jpg
    DSC00187.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 106
Paula... na poczatku tak myslalam o takim pasie...a jak nosilam spodnie ciazowe takie z pasem na brzuszek to nawet bylo lepiej- z tym ze to bylo dosc dawno temu:baffled:..... pozniej przerzucilam sie na takie ktore maja pas podtrzymujacy, ale to niestety nic nie pomaga:baffled:. Polozna mi powiedziala ze dlatego ze caly dodatkowy ciezar skumulowal sie na brzuchu... no i dziewczyny waza duzo! No ale aby tylko byly zdrowiutkie to jeszcze dwa tygodnie bym chciala wytrzymac....ale to zalezy niestety od moich ksiezniczek...:tak::sorry:!

jola- ja z pewnoscia bede razem z toba i coreczkami... i terz mam nadzieje ze wytrzymasz do 36 tygodnia... ja tez tego bardzo chce... a pozniej niech sie dzieje co chce...

jola wytrzymasz Kochana :) cudnie wygladasz i jestem pewna ze chwilke po porodzie bedziesz mogła założyć własne spodnie ;)

a to my...32 tydzień, trochę zmarnowana jestem na tym zdjęciu ale to przez te nieprzespane noce

Załączniki

• 32 tydzień.jpg
    32 tydzień.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 102
Jola - normalnie jak patrzę na ciebie to nie mogę uwierzyć że to twój brzuszek tam jest :tak: wyglądasz tak jakby ktoś do twego brzuszka przyczepił taki gipsowy brzunio ;-) oj ty to pewnie po godzinie po porodzie wrócisz do płaskiego brzuszka :rofl2: więc myślę że te swoje ulubione jeansy to ty możesz ze sobą zabrać do szpitala - będzie jak ciuch na wyjście :happy:

Confi - jakaś ty zgrabniutka :tak: ciągle co patrze na ciebie to mam ochote lecieć do fryzjera by obciąć sobie grzywke :rofl2:

reklama
a to foteczki robione wczoraj - 31tc :-) :-)

Załączniki

• IMG_1198.jpg
    IMG_1198.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_1203.jpg
    IMG_1203.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_1204.jpg
    IMG_1204.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_1215.jpg
    IMG_1215.jpg