Confi- dziekuje bardzo, ale mysle ze jednak sie nie zmieszcze w moje spodnie zaraz po porodzie.......no ale zobaczymy......

.
Pieknie wygladasz- no i brzuszek taki zgrabniutki......ech a zmeczenia wogole niewidac

.
Barmanka- wiesz co duzo osob mi tak mowi ze moj brzuszek wyglada nierealnie.....no ale coz ja taki jak wiekszosc z Was w 30 tygodniu mialam 10 tygodni temu....

.
A jesli chodzi o ciebie to fajnie ze narescie jakies fotki....wygladasz kwitnaco i dlatego moze chwalisz sobie nasz stan " blogoslawiony". No ale to fajnie ze nie wszyscy musza miec te nasze ciazowe przypadlosci......

.
No i zgadzam sie z Aga...... druga ciaza?
Kokoszka.....no brzusio rosnie, slicznie wygladasz.....a tak wogole to wygladasz baardzo mlodo..... no ale chyba to dobrze

?
Wogole to dziekuje Wam wszystkim za podtrzymywaniu mnie na duchu......oj potrzebne mi to teraz. Dzis chyba jakies zalamanie nerwowe mialam.... dobrze ze akurat maz jest w domku.....bo nie wiem co bym zrobila!

.
Dziewczyny ja naprawde juz nie mam sily.....po nocach prawie nie spie....nie ma mowy o wygodnym ulozeniu......skurcze bardzo czeste no i nieprzyjemne... a brzusio to juz chyba tone wazy! Dzis poraz pierwsz jak wstawalam przegielo mnie na przod no i nogi w kolanach nie wytrzymaly... no i sie przewrocilam

.... oj chyba z pol godziny ryczalam

. Cala reka mnie boli bo zeby chronic brzuszek upadlam na reke.
A do tego wszystkiego czuje jakby od srodka wszystko mi sie rozrywalo....chyba skora i miesnie nie wytrzymuja.....!
Oj przepraszam za moje smety...ale musialam sie wyzalic!