• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Confi- dziekuje bardzo, ale mysle ze jednak sie nie zmieszcze w moje spodnie zaraz po porodzie.......no ale zobaczymy......:confused::sorry2:.
Pieknie wygladasz- no i brzuszek taki zgrabniutki......ech a zmeczenia wogole niewidac:tak:.
Barmanka- wiesz co duzo osob mi tak mowi ze moj brzuszek wyglada nierealnie.....no ale coz ja taki jak wiekszosc z Was w 30 tygodniu mialam 10 tygodni temu....:baffled:.
A jesli chodzi o ciebie to fajnie ze narescie jakies fotki....wygladasz kwitnaco i dlatego moze chwalisz sobie nasz stan " blogoslawiony". No ale to fajnie ze nie wszyscy musza miec te nasze ciazowe przypadlosci......:sorry2::tak:. No i zgadzam sie z Aga...... druga ciaza?
Kokoszka.....no brzusio rosnie, slicznie wygladasz.....a tak wogole to wygladasz baardzo mlodo..... no ale chyba to dobrze:blink::tak::-D?

Wogole to dziekuje Wam wszystkim za podtrzymywaniu mnie na duchu......oj potrzebne mi to teraz. Dzis chyba jakies zalamanie nerwowe mialam.... dobrze ze akurat maz jest w domku.....bo nie wiem co bym zrobila!:no::baffled:.
Dziewczyny ja naprawde juz nie mam sily.....po nocach prawie nie spie....nie ma mowy o wygodnym ulozeniu......skurcze bardzo czeste no i nieprzyjemne... a brzusio to juz chyba tone wazy! Dzis poraz pierwsz jak wstawalam przegielo mnie na przod no i nogi w kolanach nie wytrzymaly... no i sie przewrocilam:szok:.... oj chyba z pol godziny ryczalam:no::baffled:. Cala reka mnie boli bo zeby chronic brzuszek upadlam na reke.
A do tego wszystkiego czuje jakby od srodka wszystko mi sie rozrywalo....chyba skora i miesnie nie wytrzymuja.....!
Oj przepraszam za moje smety...ale musialam sie wyzalic!

jola466 - gorszy dzień każdemu sie zadarza a i tak dzielnie to wszysyko znosisz
Jesteś drobna kobietką i podziwiam Cię za Twoja niezwykłą siłę
Będzie dobrze kochana jeszcze troszkę

Jolu 466 Kochana trzymaj sie!!!
Pamietaj ze my tez cierpimy.....ja dzis umieralam z bolu kregoslupa...juz bylam u lekarza i wiem ze mam problemy...
Ciebie jednak podziwiam PODWOJNIe!!!dzielnie sie trzymasz....slicznie wygladasz wlasnie dzis myslalam o Tobie ze musisz byc bardzo dzielna przeciez srodek ciezkosci nam wszytstkim sie zmienia;-)
Trzymaj sie Kochana pamietaj ile radosci przyniosa Tobie dwa malenstwa;-)!!!
ps,sama tez marzylam o blizniakach!!

Kokoszko super brzuszek, i piękna mamusia :tak:

Jola ja już wcześniej dodawałam swoje fotki w tym dziale, ale to było jakieś 10 tyg temu ;-) nie ukrywam chciałabym więcej niż jedno dziecię... no ale z mężem mamy sprzeczne zdanie co do ilości :rofl2: to trudno trzeba będzie sobie jakoś poradzić :-D
Oj kochana a tobie to się nie dziwie że miałaś spadek samopoczucia... ale jak napisała Iwona - każdemu to się zdarza... wytrzymaj kochana już tak niewiele ci zostało.. zrób sobie dzień lenistwa i poleż cały dzień w łóżeczku :tak:

Dziekuje mamusie za takie komplementy:tak::-Daz mi milo dzien sie zaczal dzieki wam:happy:

Jola kochana masz sliczna pileczke ten twoj brzuszek. Widac ze pileczka jest spora ale miescisz tam 2 ksiezniczki, wyobrazam sobie jak Ci jest ciezko i ze nie spisz i wogle masz czasami wszystkiego dosc ale juz konczysz juz jestes prawie w 35 tygodniu dotrzymaj jeszcze 3 tygodnie, napewno Ci sie uda, tak ladnie chodzisz w ciazy i ksiezniczki sa zdrowe i napewno sliczne:-D3mam mocno kciuki..glaski dla brzuuuuszka:) dziekuje za komplement ciesze sie ze mlodo wygladam:rofl2:

Helo... Przyszlam i ja sie pochwalic. Tylko przy takich slicznych brzuszkach, moj z rozstepami sie umywa :dry: Ale za to mamy slodkie zdjecie, jak tatus Julci daje buzi na dobranoc....:-D

Załączniki

• SDC12427.jpg
    SDC12427.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 106
  • SDC12441.JPG
    SDC12441.JPG
    72 KB · Wyświetleń: 96
  • SDC12442.JPG
    SDC12442.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 96
reklama

Nowe wątki