• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Słonko bardzo ładny brzusio :tak: tatuś wygląda słodko ;-)

a ja w końcu wstawię fotki z usg z soboty, są trochę niewyraźne ale to wina scana - bo oryginał jest ok.
fot.1 Marcelek próbuje ugryźć sobie nóżkę
fot. 2 Marcelek obgryza paznokcie u stóp
fot. 3 ZERO wątpliwości że to będzie Marcelek :)))
fot. 4 jak powyżej ;)
fot. 5 :)) same zgadnijcie co to :)) mała podpowiedź - to nie jest piąstka ;)

Załączniki

• Marcelek li¬e nˇ¬kŕ.jpg
    Marcelek li¬e nˇ¬kŕ.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 134
  • Marcel obgryza paznokcie u stˇp.jpg
    Marcel obgryza paznokcie u stˇp.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 131
  • Marcelkowy siusiaczek.jpg
    Marcelkowy siusiaczek.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 84
  • Marcelkowy siusiak.jpg
    Marcelkowy siusiak.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 89
  • Marcelkowe jajeczka.jpg
    Marcelkowe jajeczka.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 84
reklama
hahaha barmanka79 nooo żadnych wątpliwości nie ma ,ze to chłopak ...:-D
moja gin jak zobaczyła mojego synusia to też zauważyła ze takich duzych jąderek nie da się z niczym pomylic :D
super fotki :tak:

slonko - brzusio rośnie - nie da się ukryć :-) widać już zmęczenie na Twojej buzi - ale mimo wszystko wyglądasz pięknie :-) Brawa dla Tatusia (i tu mała porada dla Julci - jak Tatuś będzie się zbliżał do brzusia - wypinaj się Kochana jak tylko możesz, nawet mogłabyś "zafasolić" mu jakąś piąstką bądź stópką - niech wie, że jesteś już dość duża i już niedługo pozostaniesz w ukryciu!!! Pora odciążyć Mamusię a zaangażować mocniej Tatusia!!! Buzia od forumowej Cioci i Jagi :***)

Barmanko - rewelacyjne są te ujęcia!!! nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u gina!!! :-D

barmanka79 Poprostu juz Ci zazdroszcze! W ktorym to bylo tygodniu robione? Bo jesli w 31tc to ja tez chce :D Znaczy w zasadzie juz jestem zapisana, tylko byla kwestia ustalenia ktore: zwykle czy 3d?

aga_k_m juz nie raz dostal kopniaka :-) Zazwyczaj od tylu sie do jego plecow brzuchem przyklejam i Julka napierdziela :tak:

barmanka79 Naprawde bardzo ladne te USG, najepsze z obgryzaniem paznokci. Widac paluszki....

paula ja w zasadzie wcale nie puchne, moze czasem troche stopy. Ja zwyczajnie grubas jestem :-D Jeszcze bez make-up'u bo to juz lulu szlam, no i jeszcze ta mina i wykrzywiona glowa tak, ze mam podwojna brode :/

Ostatnia edycja:
Słonko - ja miałam to usg robione w poprzednią sobotę, czyli to były jakieś ostatnie dni w 30tyg :tak:
a powiem ci że lekarz zrobił nam niespodziankę - bo poszliśmy na normalne usg, a w trakcie przełączała na 3d - mimo tego że nawet ją o to nie pytałam :rofl2: (bo jak się dowiedziałam cene 3d to mi się odechciało wszystkiego).
na filmiku z usg mam ujęcia 3d, no i wydrukowała dla nas te fotki które zamieściłam (tylko jedno jest normalne, reszta 3d).
i wiesz co? zapłaciliśmy jak za normalne usg :-) :-) nawet przysłowiowych 5groszy nie wzięła więcej :tak:

co ci proponuje - jak się położysz na kozetkę zapytaj lekarza czy nie jest za późno na 3d.
ale wiesz co - jeśli jest dobry scan to wiesz mi że na 2d też bardzo dobrze widać :tak: a cena o wiele mniejsza....

dziewczyny a ja jak pisalam , wiem juz ze bedzie Oliwka i pokaze Wam zdjecie twarzyczki mojego kochanego pulpecika:)))

Załączniki

• SDC11650.JPG
    SDC11650.JPG
    55,6 KB · Wyświetleń: 69
  • SDC11649.JPG
    SDC11649.JPG
    60,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
confi, slonkoonline, kokoszka, barmaknka..- slicznie dziewczynki macie te brzuszki:rofl2:
barmanka- co za pozy wow:rofl2:
slonkoonline- przystojny mezus:rofl2:

ja tez zalaczam zdjatka z dzis czyli leci 31 tydzien.:rofl2:
oraz zdjecie lampy ktora zrobilam sama:) w sklepie widzialam identyczna za 120 zl a ja w sumie za te wszytskie do niej rzeczy zaplacilam 25zl..

Załączniki

• 7mc.jpg
    7mc.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 72
  • brzuszek przod 7mc.jpg
    brzuszek przod 7mc.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 74
  • lampa 1.jpg
    lampa 1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 76
  • lampa 2.jpg
    lampa 2.jpg