• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Confi - Ślicznie wygłądasz i widać że ciąża ci służy- bardzo kobieco, superowo

Barmanka - ty to jak modelka pozujesz :) super, ciekawe czy dzidzia też się ustawiła w stronę aparatu :) może nawet uśmiech strzeliła:-)

reklama
a ja wam powiem że mi się nie tęskni za normalnymi ciuchami :-p
ciąża to taki jedyny okres w życiu kobietek że możemy sobie pozwolić na takie ciuszki które nikt inny nie założy ;-) poza tym kocham swój brzuszek - i już teraz wiem że będę za nim tęsknić i będzie mi go brakować :rofl2: ja to nawet żałuję że z tymi brzuszkami nie będziemy chodzić przez lato by móc wszystkim naokoło pokazywać nasze ....hmmm.... krągłości ;-) (bo teraz to brzusio przykryty jest pod zimowym płaszczem, swetrem)

Barmanka ja to czuje calkiem odwrotnie. Uwielbiam dzidziusie ale ciaza...hm..wolalabym zasnac i obudzic sie w dzien porodu.:sorry2: Osobiscie bardzo nie lubie byc w ciazy, bo dziala na mnie b.stresujaco..non stop czyms sie martwie i mam wrazenie ze jak cos jest nie tak z dzidziusiem to ja nawet nie mam nad tym kontroli...Poza tym bardzo tesknie za moim cialem, zeby znow byc gibka, aktywna i w pelni energii... No coz ja odliczam dni i nie moge sie doczekac zeby wskoczyc w dawne jeansy, ale kazda z nas chyba inaczej odczuwa swoj stan "blogoslawiony" :blink:

Dzięki dziewczynki :**

Kurde to tylko ja tu jestem taka szurnięta że mogłabym cały czas w ciąży chodzić? :confused: :rofl2: :rofl2:
myślę że to zasługa tego że się dobrze czuje :tak: mnie nie boli spojenie łonowe - jak większości z was, skurcze łydek rzadko kiedy mam (szczerze powiedziawszy to nawet magnezu nie biorę :zawstydzona/y: tylko żelazo 1xd i witaminki), noce przesypiam...
(fakt mam humorki ciążowe, przejmuje się byle pierdołą - ale myślę że to jest do przeżycia.)

no tylko ciekawa jestem czy tak samo będę mówić za jakiś miesiąc :-p

barmanka - no proszę jaka z Ciebie modelka!!! Ciąża naprawdę bardzo Ci służy i widać z daleka, ze sprawia ogromną radość:-D
No i jest rada aby przedłużyć ten Twój błogosławiony-radosny czas - KOLEJNA CIĄŻA ;-);-);-):-D

Wow kochane jakie z was brzuchatki:szok:dawno nie wchodzilam na ten watek i teraz was przejrzalam i napisze do wszystkich mamus super brzuszki i widac zadbane mamusie:-Dsuperrr...!!!! a teraz przedstawiam nas (mnie i coreczke w brzuszku:))) w 33 tygodniu:tak:

Załączniki

• IMG_3135_1.jpg
    IMG_3135_1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_3138_1.jpg
    IMG_3138_1.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_3137_1.jpg
    IMG_3137_1.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 106
barmanka 79 - fajny brzysio. ja jak dziewczyny nie moge sie doczekać aż bedę w stanie tzw normalności, bo już poprostu jestem zmęczona tym brzusiem.

Kokoszka- śliczny ten twoj brzuchasek:-)i mamusia tez

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry