tikanis
CieRpliWa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A jaka Dzidzia piękna
Synuś, tak? Gratuluję :-)

brzuszki nam ślicznie rosną..:-)
Przełączał z 2D na 3D szukał odpowiednich ujęć, by jak najlepiej było widać Dzidzię....a potem pomierzył Maluszka....już normalnie w 2D. Badanie by trwało 30 min., ale z powodów serduszka zrobił jeszcze echo serca i się przedłużyło. Faktem jest jednak, że 3D/4D to jest tylko dla rodziców jeśli chcą Dzidzię pooglądać i na tych obrazach pomiarów się nie wykonuje. Ale ważne jest moim zadaniem to, że sprzęt do 3/4 D jest dużo lepszej jakości i wówczas obraz 2D jest dużo dokładniejszy...nawet taki laik jak ja widziałam doskonale tę różnicę...Bo pamiętam USG z 13 tyg w gabinecie mojego lekarza...jaki obraz był słaby (choć on niby wszystko widział
) a potem na tym sprzęcie o wiele lepszej jakości ...
2D to kolosalna różnica.